Gündem
  • 31.10.2005 00:05

MONICA BELLUCCI'DEN 'U DÖNÜŞÜ'!..

Monica Bellucci yine yürek hoplatmaya hazırlanıyor. Son olarak 'İsa'nın Çilesi'nde Maria Magdelena rolünde izlediğimiz Bellucci yaptığı U dönüşüyle yeni filminde hayranlarının karşısına bir tele-kız olarak çıkacak. 'Combien Tu m'aimes?' (Beni Ne Kadar Seviyorsun?) ismini taşıyan Fransız filmi, cüretkâr sahneleriyle güzel oyuncuyu yine ilgi odağı haline getirecek.

26 Kasım'da Fransa'da vizyona girecek filmin yönetmeni 'Soğuk Büfe' (1979), 'Ayrı Odalar' (1984), 'Erkeğim' (1996) gibi önemli filmlere imza atan Fransız sinemasının önemli isimlerinden Bertrand Blier.

Filmde, Daniela'nın çalıştığı bara gelen François isimli bir müşteri Daniela'ya âşık oluyor. Daniela ise lotodan büyük para kazandığını duyunca François'nın evlenme teklifini kabul ediyor. Bu romantik komedide oyuncuya Bernard Campan ve Gerard Depardieu eşlik ediyor.

Film, sinema dergisi Studio Magazine'den dört yıldız, Le Monde, Le Figaro Magazine ve Le Parisien'den üç, Premiere'den iki, Liberation'dan ise tek yıldız aldı. Görüldüğü gibi yıldız işi biraz karışık ama filmin ilgi çekeceği kesin. Şimdilik Türkiye gösterim tarihi belli değil ama Bellucci'yi özleyenler 9 Aralık'ta 'Grimm Kardeşler'i izleyebilir.

/Radikal

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER