Spor
  • 4.11.2016 00:02

Mourinho: "Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi finali oynar gibiydi"

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe 2-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mourinho yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Futbol duygusal bir oyundur. Fenerbahçe duyguları ile oynadı ve kazandı. Fenerbahçe her şeyini verdi, duygusal olarak çok güçlülerdi. Kötü başladık, konsantre olamadık. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'inde final oynar gibiydi"

Jose Mourinho: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalinde oynar gibi oynadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho karşılaşmayı değerlendirdi.

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye 2-1 yenildikleri karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamın sözleri şöyle;

“Konsantrasyonumuz zayıftı. Çabalarımız yetersizdi. Fenerbahçe oyunu istediği gibi kontrol edebildi. İyi defans yaptılar. Başarılı bir blok oluşturdular. Zaman kazandırdılar ve sakatlık numarası yaptılar. Biz maçlarımızı kazanırsak bir sıkıntı olmayacak. Kaderimiz kendi elimizde. Başkalarına bağlı değiliz.

Fenerbahçe’ye karşı kendi sahamızda oynamak kolay. Türkiye’ye geldiğiniz zaman bu tamamen farklı bir olay oluyor. Bunu oyuncularıma söyledim. Kolay oyunlara odaklanmayın, dedim. Tamamen farklı bir oyunla karşılaşacağımızı söyledim. Beni en çok hayal kırıklığına uğratan bunu uygulayamamız oldu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalinde oynar gibi oynadı, biz ise yaz dönemi hazırlık maçında oynar gibiydik. Sahamızda 4, 5, 6 golle kazanmayı hak ettik ama bugün kaybetmeyi hak ettik. Fenerbahçe bugün her şeyini verdi, duygusal olarak çok güçlülerdi. Çok inatçılardı. Kötü başladık, konsantre olamadık. Rakibimiz kazanmayı hak etti.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER