Spor
  • 23.5.2013 01:19

"Mourinho gidiyor..."

     Katıldığı bir basın toplantısında, futbol gündemindeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Xavi, Real Madrid'den ayrılacağı resmileşen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho için "Geçen 3 yılda Mourinho, bizim için hep ekstra bir motivasyon sebebi oldu. Büyük bir teknik direktör gidiyor" ifadesini kullandı.
     Xavi, 2011'de Kral Kupası, 2012'de lig şampiyonluğunu ve İspanya Süper Kupası'nı kazanan Real Madrid'in, Mourinho'lu veya onsuz her zaman "zorlu bir rakip" olacağını vurguladı.
     Aynı dönemde toplam 8 kupayı müzesine götüren Barcelona'nın kaptanı Xavi, ligde kalan 2 maçlarını da alıp, geçen yıl Real Madrid'in kırdığı "en fazla puanla lig şampiyonu olma" rekorunu egale ederek prestij kazanmak istediklerini kaydetti.
     Xavi Hernandez, Barcelona'nın transfer ettiği öne sürülen Brezilyalı forvet Neymar ile bir soruya ise "Benim için büyük bir futbolcu. Gelecek yılların en iyi futbolcularından biri olacağı söyleniyor. Barça'ya en kısa sürede uyum sağlayacağına eminim çünkü dünyadaki her takıma uyum sağlayabilecek bir futbolcu" yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Şenhan Bolelli / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:05

İLGİLİ HABERLER