Medya
  • 3.4.2020 00:53

Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen 29. yeni bölümü bu hafta Fox TV'de ekrana gelmedi. Mucize Doktor'un yeni bölümü yerine özel bir bölüm ekrana geldi. Peki Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın yer aldığı Mucize Doktor'un 2 Nisan Perşembe yayınlanması beklenen 29. yeni bölümü ekrana gelmedi. Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok dizi gibi çekimleri durdurulan Mucize Doktor'un seti de iptal edildi. 2 Nisan Perşembe akşamı ise özel bir bölümü yayınlandı. Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünün ise ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner Ölmez'in otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'yı canlandırdığı Mucize Doktor'un son bölümü izleyenleri duygulandırdı. Son bölümde Ali Vefa ise babası arasındaki duygusal sahnelerin dikkat çekti. Ölüm döşeğinde olan ve hastanede tedavi gören babasıyla yüzleşen Ali Vefa zor anlar yaşadı. Ali'nin hayatını kaybeden babasına son sözleri ise "Seni affettim" oldu.

Güncellenme Tarihi : 3.4.2020 00:58

İLGİLİ HABERLER