Yaşam
  • 27.6.2022 15:07

Müge Anlı evlendi

Müge Anlı polis müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi! Zuhal Topal ilk kareyi paylaştı…
ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Çiftin düğün tarihlerinin 25 Haziran 2022 olduğu idda edilmişti. Herkes Müge Anlı ve eşinden düğün fotoğrafı beklerken Zühal Topal'ın yaptığı paylaşım olay oldu.

Müge Anlı polis müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi! Zuhal Topal ilk kareyi paylaştı… - Sayfa 8
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı.
Müge Anlı'nın kameralardan uzak bir törenle evlendiği iddia edildi. Zuhal Topal'ın yaptığı paylaşım düğünden ilk kare oldu.
Canlı yayında kiminle evleneceğini açıklaması üzerine Müge Anlı'yı seven sosyal medya kullanıcıları tarafından düzenlenen gelin ve damat fotoğrafları kısa süreliğine gündem olmuştu.

Müge Anlı polis müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi! Zuhal Topal ilk kareyi paylaştı… - Sayfa 7
Çiftin evlilikleri üzerine detaylar merak konusu oldu. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin düğününün 25 Haziran 2022 olduğu iddia edilmişti.
Müge Anlı'nın geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği ve geceye Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı söylentisi gündem oldu.
Müge Anlı ve Sinaşi Yüzbaşıoğlu'nun düğünü olduğu söylentileri sosyal medyada sürerken aynı tarihte Zuhal Topal'dan bir paylaşım geldi.

Müge Anlı polis müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi! Zuhal Topal ilk kareyi paylaştı… - Sayfa 4
Zuhal Topal'ın yaptığı paylaşımı görenler "Düğünden paylaştı" yorumlarından bulundu.Topal paylaşımında, "Çok özel biri ve bizim için çok özel bir geceydi" ifadelerini kullandı.
Zühal Topal'ın paylaşımının Müge Anlı'nın düğününden olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Müge Anlı polis müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi! Zuhal Topal ilk kareyi paylaştı… - Sayfa 6

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?
Müge Anlı'nın evleneceğini açıkladığı 58 yaşındaki Şinasi Yüzbaşoğlu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapıyor. Aslen Adanalı.
2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu öncesinde Adana emniyet müdürlüğünde görev yapmış.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2022 00:18

İLGİLİ HABERLER