Medya
  • 23.6.2021 21:27

Müge Anlı gözyaşına boğuldu!.. Necla ve Metin Büyükşen cinayeti kördüğüm oldu

 Müge Anlı'da çılgına çeviren ifadeler! Ünlü sunucu gözyaşlarını tutamadı...

Son dakika haberi: Müge Anlı'nın programında işlenen Necla ve Metin Büyükşen cinayeti hakkında gelişmeler yaşanıyor. 54 yaşındaki Necla ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen, eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. Kızları Büşra Büyükşen (21) ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmıştı. Canlı yayına bağlanan bir kişinin ifadesi stüdyodakileri çılgına çevirdi. Necla - Metin Büyükşen cinayeti olayında Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı.

Son dakika: Müge Anlı'da çılgına çeviren ifadeler! Ünlü sunucu gözyaşlarını tutamadı...

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın canlı yayınında işlenen Metin ve Necla Büyükşen olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Tek görgü tanıdığı kızları Büşra Büyükşen'in tavırlarının şüphe uyandırması canlı yayında konuşulurken Müge Anlı düşüncelerini dile getirdi.Ailenin diğer akrabalarının öfkesi, fevri tavırları bulunurken cinayetle ilgili kızları Büşra'nın sesini çıkartmaması Müge Anlı'nın dikkatinden kaçmadı.

Müge Anlı'daki Necla-Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim?

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen'in cinayetin tek görgü tanığı olmasının yanı sıra tavırlarının şüphe uyandırdığını ifade eden Müge Anlı konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

SON DAKİKA: Türkiye Müge Anlı canlı yayınına kilitlendi! Necla - Metin Büyükşen cinayeti itirafı canlı yayında...

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.6.2021 23:50

İLGİLİ HABERLER