Gündem
  • 26.8.2020 21:33

Müge Anlı hızlı başladı!.. Canlı yayında gözaltına alındılar

Canlı yayında gelen itirafın ardından Gülüzar ve Hami gözaltına alındı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında baba Samet Kılıç, yangında ölen 9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın cinayete kurban gittiği şüphesi üzerine yayına gelip Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Bugünkü programda, Müge Anlı dün yayından sonra Gülüzar ile 2 saat zaman geçirdiğini, Gülüzar'ın kızlarının her şeyi biliyorlar dediğini, Hami'nin Şiar'ı dövdüğü yönünde açıklamaları üzerinde durduğunu açıkladı.

Müge Anlı ayrıca Gülüzar'ın Şiar'ın yemek yerken diğer çocukları rahatsız ettiği gerekçesiyle başka bir evde Şiar'ı doyurduğu yönünde açıklamaları olduğunun altını çizdi. Hami Bey, bu açıklamaların doğru olmadığını, kendisinin Şiar'ın yan evde yemek yemesi konusunda bir şey söylemediğini ifade etti.

Programın ilerleyen dakikalarında, Müge Anlı Gülüzar'ın dün canlı yayın sonrası kendisine anlattıklarını açıklaması ve Gülüzar'ın onaylamasıyla yayına emniyet güçleri geldi ve ikiliyi gözaltına aldı.

Canlı yayında gelen itirafın ardından Gülüzar ve Hami gözaltına alındı!

NELER AÇIKLANDI?

Müge Anlı, Gülüzar'ın sağ olan çocuklarının anlattıklarını izlediğini ama ekrana veremeyeceğini söyledi. Gülüzar'ın bazı şeyleri hatırlamak istemediğini, hatırladığı şeyin sadece olay günü Hami'nin Şiar'ı çok kötü dövdüğünü ayrıca kendisini de dövdüğünü, duvarda kan izlerinin kendisine ait olduğunu ayrıca doktora gittiklerinde ipucu verdiğini ama doktorun anlamadığını ve Hami'nin diğer çocukları öldürmekle kendisini tehdit ettiğini söylediğini açıkladı.

Sonrasında Gülüzar'ın hastaneden eve geldiklerinde Şiar'ın yaşadığını gördüğünü, ağzından yeşil sular geldiğini, kahvaltısını yaptırdığını ve aynı günün gecesinde bir koku duyduklarını, sonrasında evde yangın çıktığını gördüklerini söyledi.

Müge Anlı ayrıca not olarak Hami'nin çivili sopa ile Şiar'ı dövdüğünü Gülüzar'ın kendisine anlattığını ekledi.

Gülüzar, Hami'den ayrılmak istediğinde Hami'nin kendisini tehdit ettiğini söylerken, Hami buna itiraz edip kendisine zarar vermekle tehdit ettiğini açıkladı. Ayrıca Hami'nin olay günü birine bir şey söylersen diğer çocukların da bende diyerek tehdit ettiğini iddia etti. Gülüzar Hanım doktora gidildiği gün Hami'nin Şiar'ı döverek öldürdüğünü, Hami'nin nasıl cinayet işledim diye ağlamaya başladığını, hastanede de bu yüzden ağladığını ve kendisini diğer kızları ile tehdit ettiğini tekrarladı. Hami, tüm suçlamaları reddetti. Ayrıca babaanne Emine Kılıç, Hami'nin diğer torunlarını demir çubuklarla taciz ettiğini söyledi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 26.8.2020 21:52

İLGİLİ HABERLER