Medya
  • 28.9.2021 01:04

Müge Anlı, kayıp Hatice Dağlı'yı buldu! 'Uğur Dündar para istedi' iddiası

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir aranan yaşındaki Hatice Dağlı bulundu. Hatice Dağlı'nın oğlu 20 yıl önce de kız kardeşinin kaybolduğunu belirterek, 'Uğur Dündar kız kardeşimi bulmak için yüklü bir para istemişti' iddiasında bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 86 yaşındaki Hatice Dağlı'nın kayıp olayına ilişkin detaylar incelenmeye devam ederken beklenen haber geldi.

8 gündür kayıp olan Hatice Dağlı'nın bulunup bulunmadığı merak konusu olurken, ekranlarda yayınlanmakta olan bugünkü bölümünde Müge Anlı yaşlı kadının bulunduğu müjdesini canlı yayında duyurdu!

Kastamonu Merkez'de oğlu ile yaşayan 86 yaşındaki Hatice Dağlı'nın kaybolduğu ancak yaşadığı binadan hiç dışarı çıkmadığı belirtildi

Oğlu Fahri Tiryaki'nin Müge Anlı'ya başvurması sonucunda yaşlı kadının kaybolmasına ilişkin arama çalışmaları başlatıldı. 8 gündür kayıp olan Hatice Dağlı'nın değneği ve kıyafetlerinin farklı noktalarda olduğu tespit edilmişti.

Bugün iyi haber geldi. Hatice Dağlı sağ salim bulundu. Yaklaşık 9 gündür boş bir dairede kilitli bir şekilde kaldığı tespit edilen Dağlı'yı kimin kaçırdığı ve o daireye kilitlediği ise araştırılıyor.

Bügünkü canlı yayında ise Hatice Dağlı'nın oğlu Fahri Tiryaki, 20 sene önce de kız kardeşinin kaybolduğunu belirterek "Biz yurtta büyüdük. Kız kardeşim de kayboldu. O zaman Uğur Dündar'dan yardım istemiştik, o da kız kardeşimi bulmak için bizden yüklü bir para talep etmişti..." iddialarında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 28.9.2021 01:31

İLGİLİ HABERLER