Medya
  • 2.9.2021 16:03

Müge Anlı’yı o sözleri duyunca kendini tutamadı

Ünlü sunucuyu çıldırttılar! Müge Anlı’yı o sözleri duyunca kendini tutamadı..

17 yıl önce 48 yaşında evli ve çocuklu biri iken kendisinden 27 yaş küçük ve şuanda 38 yaşında olan Esra isimli genç kadını kaçıran Cengiz Günsar'ın ve Esra'nın savunmaları Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

ATV ekranlarında 30 Ağustos'ta Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonuna merhaba diyen Müge Anlı, her gün yeni bir konuyu araştırıp, gizli sırlara ışık tutuyor. Müge Anlı bugünkü programda, 'yok artık dedirtecek bir diyalogun ortasında kaldı. Anlı, 17 yıl önce, 48 yaşındaki evli ve 5 çocuk babası Cengiz Ünsar'ın kaçırdığı 38 yaşındaki Esra'nın umarsız tavrı karşısında sinirlendi.

Gündüz kuşağının güçlü isimlerinden Müge Anlı, yine bol reyting getirecek bir konuyu işliyor. Anne ve babası Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak çare arayan Esra'nın canlı yayında telefon bağlantısıyla gerçekleştirdiği konuşmasında kendi hayatıyla ilgili en ufak bir eleştiriyi kabul etmemesi Müge Anlı'yı adeta delirtti.

Öncelikle Cengiz Günsar canlı yayına telefonla bağlandığında, Esra'nın anne ve babasını 17 yıldır tanıdığını belirtti. Konuşurken sözümü kesmesinler diyerek Esra'yı nasıl tanıdığını anlatmaya başladı.

Cengiz Günsar telefon bağlantısında Müge Anlı'ya eskiden beri Esra'yı sevdiğini, kendisine yargısız infaz yapıldığını söyleyince Müge Anlı sert çıktı. Anlı, telefondaki Günsar'a "Siz kaç yaşındasınız? Sizin kaç çocuğunuz var? Sizin 21 yaşındaki kızınıza evli 5 çocuklu adam ona dadansa hoşunuza gider mi" diye çıkıştı. Günsar, Anlı'ya "Ben onu sevdim, sen bana yargısız infaz yapıyorsun" diye yanıt verdi.

Günsar'ın kendisini savunurken, annenin sık sık gülmesine "Gülme, sen her şeyi biliyordun" diye karşılık verdi.Günsar'ın ardından, Esra telefonla canlı yayına bağlandı. Esra hiçbir şekilde Cengiz Günsar'a toz kondurmazken, yaşadığı hayattan çok memnun olduğunu, tek eksiğin nikah olduğunu savununca Müge Anlı şaşkınlığını gizlemeyemedi.

Esra, Cengiz Günsar'ın 'ne istese yaptığını, bir dediğini iki etmediğini, kıyafetten evin eksiğine her türlü ihtiyacını giderdiğini, eşinden boşanmayı beklediğini' söyleyerek Cengiz Günsar'ı ve yaşadıkları birlikteliği savundu.

Anne babasına çıkışan Esra, 'Siz de ondan çok faydalandınız beni konuşturmayın' diyerek çıkışınca stüdyodakilerin kafasında bir soru işareti oluştu. Esra daha fazla yorum yapmasa da 'bir danışıklı dövüş olduğu' imasında bulundu.

Halihazırda Cengiz Günsar'ın açıklamalarına çok sinirlenen Müge Anlı, Esra'nın telefonda 'Ne istesem yapıyor, tek eksik nikah, eşinden boşanacak' diye savunmaya geçmesinin ardından sinirlerine daha fazla hakim olamadı. Anlı, Esra'ya 'Mesela hangi eksiğini gideriyor, ne istiyorsun da hemen yapıyor' sorusunu yöneltti.

Esra, 'Mesela evde bir tamir işi olduğunda hemen yapıyor, evde şu bozuldu desem koşup geliyor, hangi elbiseyi istesem alıyor' diye cevap verince Müge Anlı'nın sinirleri daha çok bozuldu.

Sinirleri bozulan Müge Anlı "Tabii, haklı... Erkek dediğinin eli tornavida tutacak evde her işi yapacak" diyerek espriyle karışık bir kinayeli yanıt verdi

 Telefon bağlantıları esnasında durmadan gülen ve her şeye gülerek yanıt veren annenin tavrı bir müddet sonra Müge Anlı'nın daha çok sinirlenmesine neden oldu ve Anlı, gülüşmelerden hiçbir şey duyamadığını ifade ederek anneyi susturdu...

Program süresi nedeniyle yarım kalan ve pembe dizilerin senaryosunu aratmayan Esra-Cengiz konusu yarın ekranlarda yeniden işlenmeye devam edecek...

 

Güncellenme Tarihi : 2.9.2021 16:15

İLGİLİ HABERLER