Medya
  • 11.5.2022 17:59

Müge Anlı'da gelin Fatma Burhan herkesin ağzını açıkta bıraktı

Müge Anlı'da Muhammet Burhan cinayetinde şok: O akşam kayınvalidesini...

Amasya'da cinayet! - Son dakika Müge Anlı ile Tatlı Sert haberleri,  fotoğrafları - ATV

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen cinayetlerin araştırıldığı ve arkalarındaki sırların ortaya çıkarıldığı, kayıpların bulunmaya çalışıldığı program Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu hafta Muhammet Burhan cinayetinin failleri araştırılıyor. Burhan olayı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Müge Anlı Muhammet Burhan olayı nedir? Muhammet Burhan kimdir, kim öldürdü?

ÖLDÜRÜLDÜ

Müge Anlı Muhammet Burhan olayı gündemde merakla araştırılan konular arasında yer aldı. 2 çocuk babası olan Muhammed Burhan'ın katilini bulmak için Müge Anlı'da incelemeler ve yüzleşmeler devam ediyor. Müge Anlı'ya göre şüphelilerin başında yer alması gereken isim Muhammet'in eşi Fatma ve Sevgilisi Selami olduğunu düşünüyor.

Son dakika: Müge Anlı'da Muhammet Burhan cinayetinde şok: O akşam  kayınvalidesini... - Galeri - Yaşam

Ancak Fatma ise eşiyle görüştüğünü iddia ettiği komşusu Esra ile kocası Deniz Beyin olabileceğini iddia ediyor. Amasya'nın Alasur köyünün sakinleri, Yeşilırmak kıyısından gelen silah sesini duyunca durumu jandarmaya bildirdi. Merkeze bağlı Aksalur köyünde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, köye yaklaşık 500 metre uzaklıkta Yeşilırmak'ın kıyısında silah sesi duyan köylüler durumu jandarmaya haber verdi. Sesin geldiği alanda yapılan aramada yerde bir şahsın hareketsiz halde yattığı görüldü.

Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede silahla başından vurulduğu tespit edilen kişinin 27 yaşındaki Muhammed Burhan olduğu belirlendi.

Muhammet Burhan'ın iddiaların odağındaki eşi konuştu - Müge Anlı İle Tatlı  Sert videosunu izle | ...

Cenaze, yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü. Burhan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Deniz Bey, yapılan test sonrası üzerinde barut izlerine rastlandığı için tutuklandı. Cinayet günü için verdiği ifadesinde Aysel Hanım'a salça götürdüğünü söylemiş. Ancak Aysel Hanım salça getirmediğini söylemiş. Bu nedenle Deniz Bey şüpheli olarak tutulanmış. Ancak sonrasında Aysel Hanımın ifade değişikliği yapması ile Deniz Bey serbest bırakılmış.

Esra Hanım ve eşi Deniz Bey de cinayetin şüphelilerinin Muhammet'in eşi Fatma ve sevgilisi Selami olabileceğini belirtiyor.

 

Güncellenme Tarihi : 11.5.2022 18:04

İLGİLİ HABERLER