Gündem
  • 29.6.2018 09:56

Muharrem İnce bunaldı gidiyor

Muharrem İnce bunaldı... Tatile çıkacak

CHP'nin hezimeti tadan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'ın sonuçlarından sonra Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaşadığı atışmalardan bunaldı, tatile gitmeye karar verdi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğankarşısında aldığı yenilgiden sonra CHP'liler tarafından partiye lider olarak aday gösterildi. Partililer, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine Muharrem İnce'nin Genel Başkanlık koltuğuna oturması için eylemler düzenlemeye başladı.

Muharrem İnce bunaldı... Tatile çıkacak

BİRBİRLERİNE CANLI YAYINLARDA CEVAP VERDİLER

Parti tabanında kurultay seslerinin yükselmesiyle Kemal Kılıçdaroğlukameraların karşısına geçip istifa etmeyeceğinin mesajlarını verdi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken İnce ve Kılıçdaroğlu, canlı yayında art arda yaptığı açıklamalarla birbirine göndermelerde bulundu.

İNCE TATİLE ÇIKIYOR

CHP'de yaşanan bu karışıklıkların ardından Muharrem İnce, tatile çıkmaya karar verdi.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili "Sayın İnce başarılı bir performans gösterdi. Kendisine teşekkür etmemiz gerek. Haliyle gerilimi yükseltecek bir ortam yok. Tersine, bu başarıyı daha ileriye götürmeyi istiyoruz. Sayın İnce, seçim sonrasında kısa bir dinlenme ihtiyacı hissetti. Gelecek hafta dönünce buluşacağız." dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2018 09:59

İLGİLİ HABERLER