Gündem
  • 28.5.2018 15:06

Muharrem İnce: İspatlayamam, kanıtlayamam!

CHP'nin adayı Muharrem İnce, teröristbaşı Gülen'in ABD'den usulüne uygun olarak istenmediği iddiasıyla ilgili, "Onun ispatını ben yapamam" dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Fetullah Gülen’in ABD’den usulüne uygun olarak istenmediği iddiasını ortaya atmıştı.

Gazeteci İpek Özbey’e konuşan Muharrem İnce, “Ortaya Gülen’le ilgili bir iddia attınız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ispatlamanızı istedi. Kanıtlayabilecek misiniz? Ne zaman?” sorusuna şöyle cevap verdi:

"Onun ispatını ben yapamam, kendisi yapabilir. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımı adalet bakanlığına göndereceğim, bakalım evrakları gösterecekler mi?"

YİNE İSPATLAYAMAYACAĞI İDDİA ORTAYA ATIYOR

Konuşmasının devamında İnce, Erdoğan'ın parti kurmadan önce Gülen'le görüştüğünü, yanında başka birisini daha götürdüğünü iddia etti.

İSMİNİ VERMEYECEK

Erdoğan'ın Gülen'le görüşürken yanında birisinin olduğunu belirten İnce,"Ben kiminle gittiğini biliyorum. Cumhurbaşkanı olmadan açıklayamam, o kişiye zarar veremem." dedi.

CUMHURBAŞKANI OLAMAYACAĞINI BİLDİĞİ İÇİN...

Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçilemeyeciğini bildiği için, ortaya attığı iddiaları seçimden galip çıktığı zaman ispat edeceğini söylemeye başladı.

İnce, "Cumhurbaşkanı olmadan kim olduğunu açıklayamam." diyerek, bu iddiayı da kanıtlaması istendiği zaman kolay yoldan yırtacak. 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2018 15:07

İLGİLİ HABERLER