Gündem
  • 11.11.2020 22:26

Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu bombaladı!

CNN Türk ekranlarına konuk olan Muharrem İnce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun 'parayla parti kurturulan isimler var' iddialarına yanıt veren Muharrrem İnce,  "Kastedilen ben değilim ama hedef alınmak istenen benim. 3 tane olay anlatacağım. Bir kurultay öncesinde genel başkan çıktı, 'paralar verildi adamlar tutuldu kurultayı karıştıracaklar' dedi. Muhalefet etmek isteyen biri muhalefet edemedi. Çünkü muhalefet etseydi "Bak Saray’ın adamı" damgası yiyecekti. Millet korktu.  İkincisi Saray’a giden bir CHP’li vardı. Sayın genel başkan ‘biliyorum var’ dedi. Kendisini aradım bu iddialarda bulundunuz diyerek aradım. Gel bir fotoğraf verelim parti yara almasın dedim." ifadelerini kullandı.

"3 AYDA BİR İFTİRA ATIYORLAR"

Kılıçdaroğlu'nun kendisine iftira attığını söyleyen İnce, "Saray’a giden CHP’li iddiasını ortaya çıkaran gazeteciye dava açtım ben. Gazeteci CHP’den kimlerle görüştü avukatım bunu istedi. CHP genel merkezi dava açamadı ben dava açtım. Bu bir yalan haberdi. Genel başkan 'ben biliyorum' var dedi.  Kastedilen Muharrem İnce değil tamam ama kim? Bana seçim gecesi atılan yalanların, bana seçim gecesi sonuçları vermeyip şu anda partinin yöneticisi. Gece beraberdik neden konuşmuyorsun. İftira atmayın niye diyemiyorsun. Partiden fazla puan aldım diye suç benim. Bunun intikamını alıyorlar. Seçim gecesi başladılar yalanlara. Yalanların kurgu merkezi CHP genel merkezi.  Benim Erdoğan’la bir ton davam var. Aynı lafları o bana söylüyor ceza almıyor. Yalanları içerisinde boğuldular. Ben partimi seviyorum ama bunlarla siyaset yapma şansım kalmıyor. 3 ayda bir iftira atıyorlar." dedi.

PARTİ KURACAK MI?

Yeni parti kurma hazırlıklarına yönelik çalışmalarını anlatan İnce, "Her gittiğimiz yerde ulusal medya bizi görmese de yerel gazete tarafından haber yapılıyorsunuz. Haritada kırmızı olan iller gezdiğimiz iller. Vatandaş bizi gördüğü zaman parti kur diyor.  Büyük ilçeleri tamamladığımız zaman kararımız vereceğiz. Gördüğümüzü söyleyeyim yüzde 1 ya da 2 kal diyor. Geri kalanı kesinlikle git diyor. En ilginci şurası Doğu ve Güneydoğu’da klişe bir söz duydum. Ama Doğu ve Güneydoğu’da farklı bir şey duydum "Allah aşkına parti kur. Bizi AK Parti ile HDP arasında bırakma". En fazla karşılaştığım bu oldu. 'Biz HDP ile AK Parti arasında sıkışmak istemiyoruz' dediler. " şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 11.11.2020 23:15

İLGİLİ HABERLER