Gündem
  • 24.11.2020 23:59

Muharrem İnce'den CHP'yi sarsacak itiraf!

Canlı yayında gündemi sarsacak açıklamalarda bulunan CHP'li Muharrem İnce, "Keşke 2018'de CHP'ye güvenmeseydim" itirafında bulunarak pişmanlığını açıkladı.

CHP'li Muharrem İnce, Haber Global'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesi neden ortalıktan kaybolduğunu açıklayan İnce, "Keşke 2018'de CHP'ye güvenmeseydim" ifadelerini kullandı.

Pişmanlığını açıklayan Muharrem İnce şunları söyledi:

"Keşke 2018'de CHP'ye güvenmeseydim. Kendi sistemimi kendim kuramadığım için pişmanım. Bir daha o ekiple çalışmazdım. Keşke seçim gecesi merkeze gidip sistemin çöktüğünü millete gösterseydim. Ama partiye bir sıkıntı yaşatmamak için yapmadım.

"CHP Genel Merkezi'nden uzaklaştırıldım"

İnce kendisinin CHP Genel Merkezi'nden de kasten uzaklaştırıldığını belirtti ve "Meğer bu da planmış" diyerek şunları söyledi:

"Ben merkezde olsaydım sistemin çöktüğünü görecektim. Ve tepki verecektim. Benim orada olmamam bile planmış. Bu bana ders olsun. Sistemi çökerten ben değilim, iftira kampanyası başlattılar."

 yeniakit.com.tr

Muharrem İnce, CHP'yi yerden yere vurdu, parti şartını açıkladı CHP'li Muharrem İnce, konuk olduğu televizyon programında "yeni parti" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Önceliğinin CHP olduğunu belirten İnce, "CHP'yi düzeltebilirsek düzelteceğiz, düzeltemezsek yeni parti kuracağız" ifadelerini kullandı.

"ANKETLERDE YÜZDE 16.1 OYUMUZ VAR"

Muharrem İnce, "Memleket Hareketi bir parti olsa, Meclis'te grup kurabilecek milletvekili sayısına sahip olabilir mi?" sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:"Bizim böyle bir derdimiz yok. Ama şunu biliyorum ki; iki firmanın bana gönderdiği anketlere göre 16,1 oy alıyoruz. '17,3 de verebiliriz' dedi. Bu anketi biz yaptırmadık. Önümüzdeki günlerde elbette yaptıracağız."

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.11.2020 10:47

İLGİLİ HABERLER