Gündem
  • 18.2.2020 10:41

Muharrem İnce'nin kırılmadı dediği burnu neden şiş

Muharrem İnce'nin burnunun kırıldığı iddiaları CHP kulislerini karıştırdı. İddiaya göre CHP’li Muharrem İnce’nin başına ilginç bir olay geldi. Yaşamkent sitesindeki ofisinde Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eski Yalova Valisi Yusuf Erbay ile görüşen İnce, buradan çıkışta kafa atılması sonucu yaralandı. Saat 23.00 sularında yaşanan olayda kafayı Kesimoğlu’nun attığı iddia edildi.
İddialardan sonra Muharrem İnce böyle bir olay olmadığını söyledi. Bununla beraber açıklama yaptığında irileşmiş burnu Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ın dikkatından kaçmadı.

AHMET HAKAN ŞÖYLE YAZDI

Muharrem İnce’nin burnuna kafa atıldığına dair bir tevatür çıktı.

Muharrem İnce de bunun üzerine burnunu öne çıkaran bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Televizyon programlarına çıkarken yüzümüz parlamasın diye fondöten sürülür. Bu nedenle fondöten denilen olguya aşinayım.

İnce’nin burnunda fondöten mi var
 

Muharrem İnce’nin fotoğrafını mikroskobik bir incelemeye tabi tutunca... Burun bölgesinde yoğunlaşmış fondöteni fark ettim.

Yoksa tevatürler doğru mu?

Şüphe beynimi kemirdikçe kemirdi.

Muharrem İnce’yi severim. Dostumdur. Ama dostluk ayrıdır, gazetecilik ayrıdır.

Ve siyasetçiler şunu asla unutmamalıdır: Gazeteciden dost olmaz.

BİR CHP DELEGESİ, BİR UMUT, BİR HAYAL KIRIKLIĞI

- BİR CHP DELEGESİ: CHP’nin Ankara kongresi... Kürsüde bir CHP delegesi var... Alenen ve resmen kadınları aşağılayan bir sözü kürsüden haykırıyor: “Siyasetin işine, kışın güneşine, kadının işvesine güven olmaz.” İşte bu skandal sözün söylenmesinin ardından ortalık karışıyor.

İnce’nin burnunda fondöten mi var
 

*

- BİR UMUT: Büyük tepki alıyor bu delege... Hem de çok büyük... CHP’li bir kadın, kürsüye çıkıp bu delegeye haddini bildiriyor. Dinleyiciler ıslıklayarak, yuhalayarak büyük tepki gösteriyorlar. Hatta içlerinden biri adama su şişesi bile fırlatıyor. Kısacası delegeye öyle bir tepki veriliyor ki... Umutlar artıyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNMİ TIKLAYINIZ

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ahmet-hakan/incenin-burnunda-fondoten-mi-var-41449461

Güncellenme Tarihi : 18.2.2020 10:53

İLGİLİ HABERLER