Yaşam
  • 10.4.2021 15:45

Müjde Ar'ın kızkardeşi Mehtap Ar öldü

 Ünlü oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti..

İki buçuk yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Mehtap Ar, geçtiğimiz aylarda yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ailece perişan durumda olduklarını söyleyen Müjde Ar, “Çok üzücü günler geçiriyoruz. Mehtap direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz. Sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz” demişti. Ancak Mehtap Ar'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Müjde Ar'ın kendisi gibi oyunca kardeşi Mehtap Ar, iki buçuk yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Mehtap Ar, geçtiğimiz aylarda ise yoğun bakıma kaldırılmıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

Mehtap Ar'dan son olarak kötü haber geldi. Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 64 yaşındaki Mehtap Ar'in akciğer kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde ailece perişan durumda olduklarını söyleyen Müjde Ar, "Çok üzücü günler geçiriyoruz. Mehtap direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz. Sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz" demişti.

Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgiyi kardeşi Müjde Ar vermiş, "Beyinde pıhtı attığı için yeniden yoğun bakıma alındı. Yeğenim Söz, Sezen Aksu, Ercan Karakaş ve ben hep yanındayız ancak şu an durumu kritik." demişti.

MEHTAP AR KİMDİR?

Mehtap Ar, 6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın'nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel'le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar'a hamile idi. Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü. 2000 yılında "Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu" adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu'yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar'ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.


 

Güncellenme Tarihi : 10.4.2021 15:53

İLGİLİ HABERLER