Asayiş
  • 29.8.2009 11:46

MÜNEVVER CİNAYETİNDE 200 İHBAR 200 SENARYO

Polis, vahşice öldürülen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin gelen binlerce ihbardan 200'ü üzerinde gece gündüz çalışıyor.


Her bir ihbarın senaryosunu ayrı ayrı değerlendiren polis, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu yakalamak ve cinayeti aydınlatmak için adeta iğneyle kuyu kazıyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul Emniyet'inden bir yetkili, geçtiğimiz 3 Mart günü, vahşice öldürülen, sonra da cesedi Etiler'de bir çöp kutusuna atılan Münevver Karabulut ve zanlı Cem Garipoğlu ile ilgili bugüne kadar binlerce ihbar aldıklarını söyledi.



Bu ihbarların telefon, mektup ya da e-maille geldiğini anlatan yetkili, bunlardan bazıları üzerinde çok ciddi şekilde durduklarını söyledi. "Hikayesini önemli bulduğumuz en az 200 ihbarı ciddiye aldık, geceli gündüzlü çalışıyoruz" diyen yetkili, özel ekiplerin 24 saat üzerinden hiç nefes almadan, Cem Garipoğlu'nun yakalanması ve cinayetin aydınlatılması için çalıştıklarını söyledi. Bazı ihbarların, inanılmayacak kadar tutarlı göründüğünü ancak araştırılınca çoğunun doğrulanamadığını anlatan yetkili, "Çoğu Satanizmle ilgili. 155 numaralı ihbar hattımızı arayıp, 'Cem'i gördüm' diyenden, mükemmel cinayet senaryosu çizene kadar herkesi ciddiye alıyoruz" dedi.



"YÜZLERCE SORGU"

Katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu yakalamak için bugüne kadar, yüzlerce adrese baskın yaptıklarını, yüzlerce kişiyi sorguladıklarını anlatan yetkili, "Kesin delil olmayınca gözaltı prosedürü uygulayamıyoruz. Ancak cinayetin ortaya çıktığı Mart ayı başından bu yana, yüzlerce kişiyi sorguladık. Cinayetin işleniş şekline ve nedenine ilişkin soru işaretlerimiz yok. Tek sorunumuz, Cem Garipoğlu'nu yakalamak. Buna da çok yakınız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER