Asayiş
  • 30.6.2009 00:03

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİNDE ŞOK BASKIN!..

Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut cinayetinde şok baskın...'Cem'in yerini bilmiyorum' demişti..
"Yeğenim Cem Garipoğlu'nun yerini bilmiyorum" diyen işadamı Hayyam Garipoğlu'nun evi polis tarafından ikinci kez basıldı. Garipoğlu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hayyam Garipoğlu, 32. Gün programı'nda , Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili "Yeğenim Cem Garipoğlu'nun yerini bilmiyorum" demişti.

Ama polis ikna olmadı. Garipoğlu ailesine ait birçok ev ve işyeri arandı. Dedektifler, Hayyam Garipoğlu'nun evine de ikinci kez gittiler.

Polis, 117 gündür kayıp olan Cem Garipoğlu'nun izine ulaşamadı. Ancak evde çalışan 4 yabancı uyruklu hizmetçinin Türkeye'de kaçak olarak çalıştığını belirledi. Hizmetçilerin sınırdışı edilmesi için işlem başlatıldı.

Polis sadece Garipoğlu'nun evini aramadı. İki gün sonra ifadesine başvurmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağırdı. İfadesine bir kez daha başvurdu.

Garipoğlu, ifadesinde "Cem nerede bilmiyorum" dedi.

Sadece İstanbul polisi değil. Bütün Emniyet teşkilatı Cem Garipoğlu'nun peşinde. Hatta bütün İnterpol. Ama Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı şüphelisi Cem Garipoğlu'ndan 117 gündür iz yok. Nerede olduğunu kimse bilmiyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER