Asayiş
  • 8.10.2021 23:00

Murat Karayılan'ın saklandığı Bole Kampı'na dev harekat!

Türkiye'ninKuzey Irak'taki operasyonları hız kesmeden devam ederken terör örgütü PKK'yı ürküten haber geldi. PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın saklandığı Bole Kampı'na, F-16'larla hava harekâtı düzenlendi.

TSK önceki gece, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın saklandığı, Kandil'deki en önemli barınma alanlarından biri olan Bole Kampı'na, F-16'larla hava harekâtı düzenledi.

Sabah'ta yer alan habere göre terör örgütüne ait sözde akademi adını verdikleri ideolojik eğitim kampı, uçaksavar mevzileri ile yaralı teröristlerin tedavilerinin yapıldığı hastane olarak kullanılan iki ayrı nokta ve telsiz komuta merkezi kullanılamaz hale getirildi.

SÖZDE LOJİSTİK SORUMLUSU 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Aynı saatlerde İran ve Irak sınırında yer alan Süleymaniye kentine bağlı Çemçemal İlçesi kırsalındaki Şivan, Seydan ve Xase Vadisi'nin kesiştiği noktada yer alan bir dere yatağına SİHA ile düzenlenen diğer hava harekâtında da PKK'nın lojistik sorumluları olan biri kadın iki terörist etkisiz hale getirildi.

SÖZDE DOĞU KARARGAHI SORUMLUSU DA ÖLDÜRÜLDÜ

Pençe Yıldırım harekâtının sürdüğü Avaşin-Basyan bölgesinde önceki gün etkisiz hale getirilen 12 teröristten birinin ise "Rüstem" kod adlı sözde Doğu karargâhı sorumlusu olduğu bildirildi. Diğer taraftan Metina'da 2 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

KAYNAK: SABAH
Güncellenme Tarihi : 10.10.2021 01:19

İLGİLİ HABERLER