Gündem
  • 30.5.2021 21:11

Murat Sancak'tan Sedat Peker'in iddialarına yanıt!

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hakkındaki iddialarına ilişkin sosyal medyadan açıklama yayımladı.

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosundaki hakkındaki iddialarına Twitter hesabından cevap verdi.

Murat Sancak, Sedat Peker'in iddialarına karşılık, "Berat Albayrak evime hiçbir zaman gelmedi, Suriye'de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı" dedi.

"BERAT ALBAYRAK EVİME HİÇBİR ZAMAN GELMEDİ, GELSE BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"

Sancak sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir. Evime hiçbir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım. O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye'de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, Allah'a çok şükür. Hiç bir şey gizli kalmaz, doğruysa ortaya çıkar bir düşünün yalansa o zaman ne diyeceksiniz? Adama haksızlık ettik diyeceksiniz. Peki ben hakkımı helal ede miyim? O zaman geldiğinde yine buradan yazarım. Ortaya atılan bir iddianın doğru olmayabileceğini hesaba katın" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2021 20:13

İLGİLİ HABERLER