Gündem
  • 25.6.2014 18:04

Murat Sökmenoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Dün TBMM'de düzenlenen törenin ardından Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne getirilen Murat Sökmenoğlu'nun cenazesi, Sökmenoğlu Çiftliği'nden alınarak Mustafa Şevki Paşa Camii'ne getirildi. Buradaki törene Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Ak Parti, CHP ve MHP'nin Hatay milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş, askeri ve mülki erkan, çevre il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Murat Sökmenoğlu'nun cenazesi Kırıkhan İlçesi'ne gönderildi. Burada Beyazıt-i Bestami Türbesi'ne getirilen Sökmenoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, polis tarafından cenaze aracından omuzlara alınarak türbe içerisindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Murat Sökmenoğlu'nun eşi Tülin ile oğulları Tayfur ve Tarık Sökmenoğlu taziyeleri kabul etti.Bağdadi

TBMM'de 17'nci ve 18'nci dönem Hatay ve 21'nci dönem İstanbul Milletvekilliği yapan Murat Sökmenoğlu, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde 20 Haziran'da 69 yaşında yaşamını yitirmişti.

Ferhat DERVİŞOĞLU- Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:53

İLGİLİ HABERLER