Spor
  • 7.6.2020 11:21

Muriç İtalyan devi ile anlaştı

İşte Vedat Muriqi'nin yeni takımı ve bonservis bedeli

Fenerbahçe'nin sezon başında adeta Galatasaray'ın elinden kaptığı Vedat Muriqi, gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşinden koşturmaya devam ediyordu. Sarı-lacivertlilerde hedef, Kosovalı yıldızı astronomik bir bedelle göndererek bu parayla yeni bir takım kurmaktı. Kanarya'nın beklediği o teklif sonunda geldi. İşte Muriqi'nin yeni adresi ve bonservis bedeli.

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada boş durmayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gündeme birçok ismi almış, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sıklaştırmıştı.

Son 6 sezonda herhangi bir kupa ile tanışamayan sarı-lacivertliler bu nedenle transferde ince eleyip sık dokuyor.

Kanarya'da en çok merak edilen konulardan biri de sezon sonunda takımdan ayrılacak isimler...

Isla ve Hasan Ali ile yolları ayrılması beklenen Fenerbahçe'de Muriç'in durumu da değerlendiriliyor.

Sarı-lacivertli forma ile gösterdiği performans ile Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini üzerine çeken Kosovalı golcü için teklifler bekleniyor.

Yıldız futbolcunun ederini bulması halinde satılacağı iddia edilmişti. Transferde kaynak olarak değerlendirilecek olan Muriç ile ilgili bu gelişmelerin ardından bomba bir iddia da İtalyan basınından geldi.

YENİ DURAĞI DUYURULDU

Fenerbahçe ve Kosova Milli Takımı'ndaki performansıyla Avrupa kulüplerinin takibine giren Vedat Muriç ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.İtalyan haber sitesi Calciomercato, forvet hattında yenilemeye gidecek Lazio'nun, sarı-lacivertli golcü ile anlaştığını ileri sürdü.Lazio'nun bu bonservis için 15-20 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığını ifade eden İtalyan haber sitesi, Kosovalı golcünün kariyerini İtalya'da sürdürmek istediğini de yazdı.İkinci Lig futbolcusu olarak geldiği Türkiye'de yıldızını parlatan, İngiliz ve İtalyan kulüplerinin takibine giren 26 yaşındaki forvetin, satılması durumunda bonservis bedelinin yüzde 15'i eski kulübü Çaykur Rizespor'a verilecek.

 


 

 

Güncellenme Tarihi : 7.6.2020 11:26

İLGİLİ HABERLER