Gündem
  • 16.10.2005 19:14

MÜSİAD'DAN 'ŞARKICI, MÜNİH'TE MÜSİAD'I KARIŞTIRDI' HABERİNE TEPKİ

SAFFET ARIKAN
MÜNİH (İHA) - Bir gazetede yer alan 'Şarkıcı, Münih'te MÜSİAD'ı karıştırdı' haberinin ardından bir basın açıklaması yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Münih Şubesi yönetim kurulu, üyelerine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti.


Bir süre önce Münih MÜSİAD yönetim kuruluna seçilen Serpil Özbey'in 'geçmişte eğlence yerlerinde şarkıcılık yaptığı' iddia edilen yazıdan dolayı MÜSİAD Genel Kurulu, Genel Başkan Ömer Bolat önderliğinde toplanarak yazılı açıklamada bulundu.


Münih MÜSİAD Başkanı Abdullah Sarıaltın, "Öncelikle yönetim kurulu üyemiz Serpil Özbey bize EMT Group şirketi müdürü olarak, yani bir işkadını sıfatıyla başvurdu. Biz de yönetim olarak ortak karar verip Serpil Özbey'i derneğimize kabul ettik. Geçmişte sanatçı olarak çalışmış olabilir. Biz bunu araştırmakla mükellef değiliz. Haberin yer aldığı gazete hakkında ise tüm hukuki yollara başvurup hakkımızı alacağız" şeklinde konuştu.


Serpil Özbey ise gazetenin tek taraflı olarak şahsına saldırdığını ifade ederek, "Bu yapılan gazetecilik anlayışına aykırıdır. Kimse tek taraflı haber yapamaz. Bu saldırı, benim namus ve şerefime karşı yapılmıştır. Benim Türk sanat müziği ve halk müziği sanatçısı olarak bundan bir yıl evveline kadar sahne aldığım doğrudur. Ama yazı beni ve ailemi rencide eder niteliktedir. Gazete hakkında dava açacağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER