Spor
  • 28.1.2012 00:36

MUSLERA: AMACIMIZ ŞAMPİYONLUK

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Bursaspor'la zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Şartlar ne olursa olsun kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp 3 puan almak istiyoruz" dedi.
Sarı-kırmızılı ekibin kalecisi Muslera, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynayacakları karşılaşma için kamp yaptıkları otelde Galatasaray Televizyonu'nun canlı yayınına katıldı. Muslera, bu sene amaçlarının ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu ifade ederek, "Amacımız şampiyon olmak ve bu sene de yeni bir sistem geldi. Play off sistemi. Play off'lara kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz" diye konuştu.

"LİGİ LİDER BİTİRMEK ÇOK ÖNEMLİ"
Kaleci performansının bir akım için çok önemli olduğunun altını çizen Muslera, ancak takımın başarısını da buna endekslememek gerektiğini söyledi. Yarın oynayacakları Bursaspor maçını da değerlendiren Muslera, "Kalecinin performansı bir takım için çok önemlidir. Ancak onun haricinde takım olarak gösterilen performans ve takım olarak yapılan defans çok önemlidir. Bir başarıyı kaleciye ya da defans bloğuna endekslemek doğru olmaz. Bu bir takım başarısıdır. Az gol yememiz şampiyonluğa giden yolda önemli bir istatistik. Zor bir maç bizi bekliyor. Hem rakibin kalitesi açısından hem de bizim açımızdan zor bir maç olacak. Bunun dışında hava şartları da müsait değil. Buna rağmen şartlar ne olursa olsun kendi oyun mantalitemizi sahaya yansıtıp Bursa'dan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:11

İLGİLİ HABERLER