Spor
  • 31.8.2013 23:29

Muslera: Cehennemin 3 başlı köpeği!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid'in; Juventus, Galatasaray ve Kopenhag ile eşleşmesi İspanyollar'ı sevindirdi.

Şimdiden kurbanları belirleyen İspanya basını, G.Saray'ın evinde güçlü olduğunu vurgulamakla birlikte, sarı-kırmızılıların defanstaki sorunlarına dikkati çekti.

Marca, Real'in rakipleri için "Bir kemik ve iki şeker" başlığını atarken, "R.Madrid, Devler Ligi'ne nispeten kolay bir başlangıç yapacak. G.Saray ile Kopenhag sürpriz yapmaya çalışacak. Ama Real'in kendini zorlamasına gerek kalmayacak. G.Saray'ın Arena'daki baskılı oyunu, Sneijder, Drogba ve Burak gibi artıları var. Chedjou'nun gelmesi bile üst düzey maçlar için defanstaki sorunlara çare olamaz. Muslera da arkadaki güvensizliği gideremiyor. Real gibi güçlü ekiplere karşı defanstaki zaaflar onlara pahalıya patlıyor" diye yazdı.

El Pais gazetesi, "Madrid ve Juventus savaşı" manşetini atarken, Real'in 2 eski tanıdığıyla yani Juve ve G.Saray ile kapışacağını da yazdı.

El Pais'in yorumu şöyle: "Kopenhag'ın geleneği yok. G.Saray'ın yumuşak karnı defansı."

MUSLERA'YA "CEHENEMİN 3 BAŞLI KÖPEĞİ" BENZETMESİ

El Mundo Deportivo ise "Juventus en dişli rakip. G.Saray üst üste 2. sezon hemen hemen aynı kadrosuyla Real ile karşılaşacak. Türkler, geçen sene 'Türk cehennemi'nde Real'i 3-2 yenmişti. Cimbom'un en büyük sorunu defansı" yorumunu yaptı. El Mundo, kaleci Muslera için ise Yunan mitolojisindeki yeraltı dünyası tanrısı Hades'in kapısını koruyan 'Cerberus (cehennemin 3 başlı köpeği) gibi' benzetmesini kullandı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER