Spor
  • 25.1.2014 22:40

Mustafa Akçay'dan ilginç açıklama

Sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini seveceksin

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş puanlara paylaştı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, kendi evlerinde önemli bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiğimizi ve ofansif eylemleri ve kontra atak organizasyonlarını çok iyi gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Sonuçta karşımızdaki rakip Beşiktaş’tı. Oyuncularımızın hepsi Beşiktaş’tan daha çok koştu ve hareket etti. Biz çok istemimize rağmen bir anlık dikkat dağınıklığından, Almeida’nın golüyle beraberliği sağladılar. Ancak biz kendi sahamızda ofansif düşünce ile hareket ettik” dedi.
Akçay, birlikte basın toplantısı düzenlediği Adrian'ın iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Adrian bana göre süper bir oyun oynadı ancak rakip çok fazla risk almaya ve defans üzerine fazla oyuncu ile gelmeye başladığı için taktik açıdan savunmayı daha iyi yapan bir oyuncu ile oynamaya çalıştık. Başarılı olduk ama dikkat dağınıklığı ve son 5 dakika geriye yaslanmak bize pahalıya mal oldu. Oyuncularım bugün üzerine düşen görevi iyi yaptılar. Düşünün üç puan olsaydı moral motivasyon ve arzumuzun itici gücü daha fazla olabilirdi. Ama bu sonuçla da yolumuza devam edeceğiz. Sonuçta Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı alınmış bir puan var. Bundan üzgün değiliz ama üç puan alsak daha iyi olurdu. Hepimiz çalışırız arzu ederiz ama taktir Allah’ın. Bu sonuçtan sonra üzgün olmak çok mantıklı değil. Bir laf vardır sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini seveceksin. Biz sonuçta bu bir puanı kabul edip ona göre yol haritası belirlemeliyiz.”

ADRIAN: “BİR PUANI GÜÇLÜ BİR TAKIMA KARŞI ALDIK"
Adrian sözlerine taraftarlara teşekkür ederek başladı ve stadyumun dolu olmasından dolayı mutlu olduğunu kaydederek, "Bugün stadın dolu olmasından dolayı taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kendileri üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler. Biz de neredeyse bir senedir kaybetmiyoruz onların sayesinde. Maça gelince iki puan kaybettik. Bence Beşiktaş’tan daha iyi taraf olan bizdik. Ne yazık ki ikinci golü bulamadık. Bulsak böyle olmazdı. Biz ikinci golü atamadığımız için Beşiktaş attı ve durumu bu hale getirdi. Bu maçla ilgili olarak Beşiktaş’ın da hakkını vermemiz gerekiyor. Onlarda maçın sonuna kadar devam ettiler ve bir puanı aldılar. Bizde bu bir puanı güçlü bir takıma karşı aldık” şeklinde konuştu.

EMRE GÜRAL: “GOL ATMAK İÇİN HAZIRLANIYORUM"
Trabzonspor'un tek golünü atan Emre Gürel ise üç puanı hak ettiklerini belirterek, "90 dakika hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Üç puanı hak ettik ama kazanamadık ve duran toptan bir gol yedik. Bugün bir gol attım. Daha fazla atmak için de çalışıyorum. Bugün fizyoterapistimiz Ferhat abinin babası öldü. Ona Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:11

İLGİLİ HABERLER