Spor
  • 29.7.2009 17:35

MUSTAFA DENİZLİ : CHELSEA DECO'YU BIRAKMIYOR

Yeni sezon öncesi İspanya'da düzenlenen Barış Kupası'na katılmak için 21 Temmuz'da İspanya'nın Huelva kentine gelen Beşiktaş, bugün Huelva'daki hazırlıklarını tamamlayarak, turnuvanın ikinci maçında Porto ile karşılaşmak için Sevilla kentine geçti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sevilla yolculuğu öncesi basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi. Denizli, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Portekizli yıldız futbolcu Deco ile ilgilendiklerini doğrularken, bu futbolcunun hocası ve kulübü tarafından transferine izin verilmediğini açıkladı. Denizli, Deco'nun Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakmasına rağmen, Chelsea kulübü ve teknik direktör Ancelotti'nin Deco'yu bırakmayı düşünmediğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam ayrıca yeni bir yabancı transferi yapmak için sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Matias Delgado konusunda hala bir sonuç alamadıklarını dile getirdi. Denizli, Delgado konusunda hergün farklı açıklamalar ve farklı cevaplar geldiğini, bu yüzden Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin dondurulması ile ilgili somut adım atamadıklarını sözlerine ekledi.

Siyah beyazlı takım, bugün TSİ 23.30'da oynayacağı Porto maçı sonrası turnuvadan elenmesi halinde yarın akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER