Spor
  • 16.8.2009 12:16

MUSTAFA DENİZLİ SONUNDA RESTİ ÇEKTİ

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Brezilyalı golcü Bobo'nun takımda kalıp kalmayacağının bir an önce netleşmesi gerektiğini belirterek, "Ya hemen gönderilmeli ya da transferi unutmalı" dedi.

Beşiktaş ile Saint Etienne kulüpleri, Bobo'nun transferi konusundaki görüşmelerini sürdürürken, Siyah-beyazlılar'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, bu durumun Brezilyalı futbolcunun kafasını karıştırdığını söyledi.

Sezon başlamış olmasına rağmen Bobo'nun takımda kalıp kalmayacağının hala netleşmemesinin kendileri için olumsuz bir durum olduğunu kaydeden Denizli, "Bobo fiziksel açıdan hazır ancak kafası çok karışık. Kendisini tam olarak antrenmanlara veremiyor. Aslında bu belirsizlik sadece Bobo'yu değil, diğer futbolcuları da olumsuz etkiliyor.

Bobo'nun durumu bir an önce netleşmeli. Ya gönderilmeli ya da transferi unutup Beşiktaş'a konsantre olmalı. Şu an ben de sıkıntı içerisindeyim, çünkü Bobo gibi önemli bir futbolcunun sezon başlamış olmasına rağmen takımda kalıp kalmayacağının netleşmemesi olumsuz bir durum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER