Spor
  • 25.5.2004 23:44

MUSTAFA DENİZLİ VESTEL'DEN KOVULUYOR!..

ÖZCAN AYDIN
MANİSA - Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Vestel Manisaspor'un Teknik Direktörlüğü'ne tekrar Levent Eriş'in getirileceği, Eriş'in yardımcı antrenörlüğünü ise Cevdet Çapar'ın yapacağı öğrenildi.


Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin beklenen istifa açıklaması gerçekleşmeden takıma gelecek yeni teknik direktör belli oldu.

 Edinilen bilgilere göre, en son Mersin İdman Yurdu'nu çalıştıran ve şuanda boşta olan Vestel Manisaspor'un eski Teknik Direktörü Levent Eriş ile bir süre önce görüşen kulüp yöneticilerinin, başarılı teknik adamla prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Vestel Manisaspor Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili, Levent Eriş ile görüştüklerini doğrulayarak, "Henüz net bir şey yok. Yönetim olarak konuyu değerlendiriyoruz. Bu konuda yarın bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamada bulunacağız" dedi.


Öte yandan, Teknik Direktör Levent Eriş ise "Vestel Manisaspor yöneticileri benimle de görüştüler. Prensipler konuşuldu. Ancak mukavele olarak bir anlaşma söz konusu değil. Nasip. Hayırlısı olsun" açıklamasında bulundu. Eriş ayrıca yarın Manisa'ya geleceğini söyledi.


Bu arada, Levent Eriş'in yardımcı antrenör Cevdet Çapar ile birlikte Vestel Manisaspor'a geleceği ileri sürüldü.

 
Vestel Manisaspor'u Türkiye İkinci Futbol Ligi B Kategorisi'nden şampiyon olarak Türkiye İkinci Futbol Ligi A Kategorisi'ne çıkaran başarılı teknik adam Levent Eriş, Mustafa Denizli'nin gelişinin ardından geçen sezon Kayserispor'u çalıştırmış daha sonra sezonun bitimine 10 hafta kala küme düşmeme mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nu çalıştırarak ligde kalmasını sağlamıştı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:16

İLGİLİ HABERLER