Spor
  • 1.3.2021 10:12

Mustafa Muhammed çılgınlığı : 9 puan

Galatasaray'da Mostafa Mohamed çılgınlığı! Tam 9 puan

Fenerbahçe derbisindeki tek golüyle zaferi getiren, Kasımpaşa sınavında galibiyet sayısını atan Mostafa Mohamed, Erzurum karşısında da 2 golle şov yaptı. Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Mısırlı yıldız şimdiden Galatasaray'a 9 puanlık direkt katkı sağladı.

Fenerbahçe derbisindeki tek golüyle zaferi getiren, Kasımpaşa sınavında galibiyet sayısını atan Mostafa Mohamed, Erzurum karşısında da 2 golle şov yaptı. Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Mısırlı yıldız şimdiden Galatasaray'a 9 puanlık direkt katkı sağladı.

Bafetimbi Gomis'in ayrılığı sonrasında gol yollarında sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar uzun süredir devam eden problemini Mostafa Mohamed ile çözdü.

Devre arasında Mısır ekibi Zamalek'ten renklere bağlanan genç oyuncu kısa sürede kendisini kanıtladı, gollerini attı ve taraftarın gönlünü kazandı.

Aynı zamanda da bir devre arası transferinden beklenen maksimum katkıyı da Aslan'a verdi.

Herkes memnun

Kadıköy'de kazanılan 1-0'lık Fenerbahçe derbisinde takımının tek golünü kaydeden ve tek başına maçı alan Mısırlı forvet, 2-1'lik Kasımpaşa sınavında da 3 puanı getiren sayıyı atmıştı.

Mehmet Demirkol / FANATİK 

23 yaşındaki golcü önceki akşam oynanan ve 2-0 kazanılan B.B.Erzurumspor karşısında da duble yaparak geldiği günden bu yana şampiyonluk yolundaki Galatasaray'a 9 puanlık direkt katkı yaptı. Mohamed'in bu performansı camiayı, yönetimi ve teknik heyeti bir hayli memnun etti.

 Yazarlar, Mohamed için ne dedi?

 Galatasaray önde oynarken kalabalık içinde kendisini boşa atmayı başarıyor. Bu anlamda zihni çok berrak. Oyun farkındalığı çok yüksek. Gelir gelmez bu kadar yalın bir oyun oynamaya başlaması önemli. Halihazırda ekmeğini taştan çıkarıyor.

Serkan Akcan / FANATİK

Falcao’nun Avrupa’ya ayak bastığı Porto günlerini anımsatıyor. Bulduğunu atıyor, uzak olanı kovalayıp kendine pozisyon yaratıyor. Üst düzey bir santrforun yapması gereken ne varsa yapıyor.

Güntekin Onay / Hürriyet

Mohamed adeta Nil’den gelen bir mücevher gibi. Son derece verimli oynuyor ve yakaladığı fırsatları golle sonuçlandırıyor.

Şansal Büyüka / Milliyet

Bela adam... Her şutu S-400 füzesi kıvamında... Yaradana sığınıp vuruyor. Öyle şiddetli vuruyor ki, hem topu, hem kaleciyi, ikisini birden kaleye sokabilir. Mohamed'in mutlaka çok daha fazla topla buluşması, buluşturulması gerekiyor.

 Ömer Üründül / Sabah

Mohamed önemli bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi. Belki oyunun içinde çok gözükmedi ama iki kere topa vurdu, iki şutu da ses getiren cinstendi.

Güncellenme Tarihi : 1.3.2021 10:14

İLGİLİ HABERLER