Spor
  • 10.3.2021 12:06

Mustafa Muhammed için şok iddia

Mostafa Mohamed için bomba iddia! Galatasaray'dan önce...

Mısır basını, Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren ve attığı gollerle dikkat çeken Mostafa Mohamed ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Galatasaray devre arasında Zamalek kulübünden satın alma opsiyonuyla Mostafa Mohamed'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı.
Performansıyla adından söz ettiren ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Mohamed ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı.
Yükselen form grafiğinin ardından Mısırlı golcü ile Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği ileri sürülmüştü.

YÖNETİCİLERİ ARAMIŞ

Bu gelişmelerin 23 yaşındaki santrforu da harekete geçirdiği, Mustafa Muhammed'in bu konuyla ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çaba gösterdiği ortaya çıktı.
Mısır'ın Akhbar Elyom gazetesinde yayınlanan habere göre Mustafa Muhammed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek kulübünün yetkililerini arayarak onlarla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"CRYSTAL PALACE TEKLİF YAPTI MI?"

Yıldız futbolcunun görüşmede Zamalekli yetkililerden, Crystal Palace'ın kendisi için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını sorarak, İngiliz ekibinden Mısır ekibine ulaşan bir talep olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı bildirildi.
Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Fatih Terim biletini kesti, ülkesine dönüyor
Fatih Terim biletini kesti, ülkesine dönüyor!
Zamalekli idarecilerin ise konuyla ilgili Mustafa'ya yanıt olarak, kendilerine Crystal Palace kulübünden şu aşamada gelen bir teklif bulunmadığını ilettikleri belirtildi.
Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan oyuncu 5 gol kaydetti. 1 gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.
Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mustafa Muhammed için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor. (Milliyet)

 

Güncellenme Tarihi : 10.3.2021 12:08

İLGİLİ HABERLER