Gündem
  • 14.10.2021 23:59

Mustafa Sarıgül CHP'nin oyunu tiye aldı: Oylarının tamamı yüzde 20

Mustafa Sarıgül 'CHP'nin oyunu bölecek' iddialarını tiye aldı: Olan bir şey bölünür zaten oylarının tamamı yüzde 20

Yıllarca CHP'de siyaset yapan ve istifa etmesinin ardından Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül, "CHP'nin oylarını bölecek" iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Olan bir şey bölünür, olmayan bir şey nasıl bölünsün. Zaten olan oyun tamamı yüzde 20" ifadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalında merak edilen soruları yanıtladı.

"TOPBAŞ'A AĞABEY DEDİĞİM İÇİN ÜZERİME GELDİLER"

Yıllarca CHP'li kimliğiyle belediye başkanlığı yapan Sarıgül, o dönemdeki rakibi İBB Başkanı Kadir Topbaş ile aralarındaki ilişkiye ilişkin yaptığı değerlendirmede, "15 sene beraber çalıştık. Çok da iyi diyaloglarımız oldu. Seçime giriyoruz diye insanlığı kenarda bırakacak değilim. 'Kadir ağabey' diye hitap edince CHP'liler üzerime geldiler." dedi.

Mustafa Sarıgül 'CHP'nin oyunu bölecek' iddialarını tiye aldı: Olan bir şey bölünür zaten oylarının tamamı yüzde 20

Yıllarca CHP'de siyaset yapan ve istifa etmesinin ardından Türkiye Değişim Partisi'ni kuran Mustafa Sarıgül, 'CHP'nin oylarını bölecek' iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Olan bir şey bölünür, olmayan bir şey nasıl bölünsün. Zaten olan oyun tamamı yüzde 20' ifadelerini kullandı.

MUSTAFA SARIGÜL: "CHP'NİN OYU ZATEN YÜZDE 20 NASIL BÖLEYİM?"

Kendisinin İBB seçimlerinde yüzde 41 oy aldığını ve bunların arasında AK Partili seçmenlerin de olduğunu vurgulayan Sarıgül, partiden ayrılması sonrası kendisine yöneltilen, "CHP'nin oylarını bölecek" iddialarına ilişkin ise, "Olan bir şey bölünür, olmayan bir şey nasıl bölünsün. Komple oy zaten yüzde 20. Ben 5'in birine talip değilim 5'in 5'ine de talibim. " ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.10.2021 22:46

İLGİLİ HABERLER