Gündem
  • 30.1.2014 19:45

Mustafa Sarıgül Şişli'de devasa borç bıraktı

AK Parti'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez A Haber TV kanalının canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı.

O ARTIK ŞİŞLİ'DEN GİTTİ

Şişli Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili soruya " O artık Şişli'den gitti" yanıtını veren Başeğmez iddialı konuştu.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE DEVASA BORÇ

Şişli Belediyesi'ni yaklaşık 380 Trilyon lira borçla devralacaklarını söyleyen Mukadder Başeğmez "Artık biz geliyoruz.

Şişli Belediyesi'ni 380 Trilyon lira borçla devralıyoruz. Önemli değil, bu borcu niye yaptınız, niye ödemediniz diye sormayız, geliriz o borcu da öderiz ve hizmetin alasını yaparız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı ve BM Genel Sekreteri Ban-Ki Moon'un danışma kurulunda yer alan önemli bir isim olduğunu belirten Mukadder Başeğmez " Sayın Başkanımız Kadir Topbaş'ın tecrübesi ve ürettiği hizmetler ortada...

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a en büyük desteği veriyor. Denizi yararız, dağları deleriz, Şişli'ye en büyük hizmetleri getiririz" şeklinde konuştu.

"KAMUYA EN FAZLA ZARARI VEREN KURULUŞ ŞİŞLİ BELEDİYESİ"

Mukadder Başeğmez'in Sarıgül yönetimindeki Şişli Belediyesi ile ilgili olarak dikkat çektiği borç yükü daha önce de gündeme gelmişti.

CHP'li milletvekillerinin TBMM'ye verdikleri soru önergesi sayesinde "Kamuyu en fazla zarara uğratan kuruluşun" Şişli Belediyesi olduğu ortaya çıkmıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:02

İLGİLİ HABERLER