Gündem
  • 23.3.2019 09:11

Mustafa Sarıgül: Vatandaş 3 dakikada ulaşabilecek

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Habertürk'ten Esra Boğazlıyan'ın sorularını yanıtladı. Sarıgül, Şişli'de herhangi bir problem yaşayan vatandaşın 3 dakika içerisinde belediyeye ulaşabileceği imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Habertürk'te Esra Boğazlıyan'ın sorularını yantlayan DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, ilçeyle ilgili projelerini anlattı. 

Sarıgül,  İstanbul genelinde olduğu gibi Şişli'de de trafik sorununa işaret ederek şu ifadeleri kullandı: Trafik sorunu, İstanbul'un sorunu. Ama biz böyle bakamayız. Yoğun bir çalışma yaptık arkadaşlarımızla birlikte. Özellikte Teşvikiye, Topağacı, Fulya, Şişli merkez mahallemizde ağırlıklı olarak yükleme boşaltma işlemleri oluyor. Yükleme boşaltma işlemleri 24.00 ile 04.00 arasında olacak. çift sıra park kesinlikle olmayacak. Ankara'yla konuşmak lazım. Trafiği düzenleme işini belediyelere verilmesi lazım. Kesinlikle 2 ay içerisinde Şişli'nin trafiğini gözle görülür bir şekilde rahatlatacağız. Belediyenin temizlik araçlarının tamamını mutlaka elektrikli ve sessiz araçlar olarak dönüştüreceğiz. 

"KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ"

Şişli Belediyesi bünyesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi kuracaklarını belirten Mustafa Sarıgül, "Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini mutlaka hayata geçireceğiz. Şişli'de yeni dünyaya gelecek olan çocukların mutlu bir şekilde dünyaya gelmelerini istiyorum. Onları Şişli'de kadın doğum ve çocuk hastanesinde onları karşılamak istiyorum.  Bu hastane 5 yıldızlı otel konforunda olacak".

Güncellenme Tarihi : 23.3.2019 09:13

İLGİLİ HABERLER