Yaşam
  • 26.2.2015 23:50

Mustafa Sarıgül'da aday oldu

Başvurusu süresinin sona ermesine az bir zaman kala, sürpriz isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Bunlardan birisi de ünlü manken Tuğba Özay oldu.Eski manken Tuğba Özay CHP İstanbul 1. Bölge'den aday adayı oldu.

Tuğba Özay da milletvekili aday adayı
 
7 Haziran’daki genel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bugüne kadar adaylık için onaylanan resmi başvuru sayısının bin 520 olduğu öğrenilirken eski manken Tuğba Özay da aday adaylığı için başvuruda bulundu. Özay’ın CHP İstanbul 1. bölgeden aday adayı olduğu öğrenildi.
Özay’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a, aday adaylığı başvurusu için dosyasını teslim ettiği anın fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşıldı. 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta salı günü başlayan ve süresi 1 Mart'a kadar uzatılan başvurularda, bugüne kadar 2 binden fazla dosya alındı.

Aday adaylık için onaylanan resmi başvuru sayısının ise bin 520 olduğu bildirildi.

Tuğba Özay'ın da İstanbul 1. Bölge'den önseçim aday adaylığı için başvuru yaptığı bildirildi.

Öte yandan partinin eski genel sekreterlerden Önder Sav ile yerel seçimlerde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül'ün de yarın aday adaylığı başvurusunda bulunacakları öğrenildi.
Mustafa Sarıgül'ün aday olması parti içerisinde dengeleri değiştirecek türden.. Kılıçdaroğlu'nun yerine CHP Genel Başkanlığı için en güçlü aday durumunda olan Sarıgül'ün parlamentoya girmesiyle birlikte Kılıçdaroğlu'nun işi hayli zorlaşacak.
Bu arada çok sayıda sürpriz ismin adaylık için son günü bekledikleri öğrenildi. Bu isimler arasında sanat dünyasından bazı ünlü isimler olduğu belirtildi.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:54

İLGİLİ HABERLER