Spor
  • 18.7.2005 09:37

MUTLU SON!.. GALATASARAY PİRES'İ İSTANBUL'DA ÇAĞIRDI

G.Saray transfer etmek için yaklaşık 1 aydır uğraştıkları Arsenal’in Fransız futbolcusunda mutlu sona yaklaştı. Görüşmelerden sonra ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

G.SARAY yönetimi, hem Ribery olayını unutturmak, hem de iç huzursuzluğu örtmek için Pires’i tranfser etmek için her yolu deniyor.

Yaklaşık bir aydır Arsenal’in yıldızıyla temasta bulunan sarı kırmızılı yöneticiler, bu oyuncuyu İstanbul’a davet etti. Fransız futbolcu son cevabını bugün vereceğini söyledi. Teknik direktör Gerets’in ısrarla transfer edilmesini istediği Pires’in menejeri ile yapılan son görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği belirtildi.

Sorun peşinatta

Para konusunda yalnızca peşinatta ufak bir sorun kaldığı öğrenilirken, ödeme şeklinde ve alacağı transfer ücretinde anlaşma sağlandığı öğrenildi. Sportif direktör Bülent Tulun ve bazı yöneticilerin hemen hemen her gün Pires ile görüştüğü ve razı etmek için büyük çaba sarfettikleri öğrenildi.

Kıran açıkladı

Yapılan son görüşmede soru işaretlerinin çoğunun giderildiği öğrenilirken asbaşkan Turgay Kıran, ‘Uzun zamandır transfer etmek için uğraştığımız bir futbolcu. Hemen hemen son aşamaya geldik ve futbolcuyu İstanbul’a davet ettik. Cevabını yarın (Bugün) verecek’ dedi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:36

İLGİLİ HABERLER