Spor
  • 29.2.2016 01:59

Mutlu Topçu’dan Denizli yorumu

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray karşısında kritik bir galibiyet aldıklarını belirterek, takımın oyunundan memnun kaldığını söyledi.

2-0’lık Galatasaray galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Topçu, geçen hafta Kayserispor maçındaki oyunun kendilerini keyiflendirdiğini anımsatarak, bu maça da aynı iştah ve hevesle başladıklarını kaydetti. Topçu, “İlk golü bulan biz olduk. Özellikle duran toplarda bir kaç sıkıntımız olduğunu söyleyebilirim ama oyunun genelinden memnunum mücadele anlamında. İkinci golü de bulduk. 2-0’dan sonra geriye çekilmeden pas yapmak iyi takımların işidir. Bizim de bu yönde çok artımız olduğu kanaatindeyim. Bizim için kritik bir galibiyetti. Çünkü deplasmandaki Kayserispor karşısında aldığımız bir puan çok önemli olmasına rağmen diğer maçların skorlarından dolayı bizi alta itti. Şuanda 9’uncu sıraya yükseldik. Bizim isteğimiz orada kalıp daha yukarılara tırmanmaktı. Dolayısıyla kritik diyebileceğimiz bir maçtan galip ayrıldık. Galatasaray’a, Mustafa hocaya geçmiş olsun diyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin istifa sinyaliyle ilgili de bir soruyu cevaplandıran Topçu, şunları söyledi: “Büyük takımlar başarıya endekslidir. Oradaki hedeflerden saptığınızda sıkıntılar söz konusu. Ama onlar büyük camia. Bundan çabukça sıyrılacaklardır. Mustafa hoca da tartışılmaz bir isimdir. Dolayısıyla böyle ufak tefek sıkıntılar olacaktır. Birisi büyük hoca, birisi büyük camia. Bunları atlatacaklardır. Ben sizden duydum. Üzülürüm açıkçası. Çünkü değerli bir hoca. Umarım düzelirler.”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER