Sağlık
  • 13.3.2021 14:31

Mutluluk Çubuğu Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Erkeklerin en korktuğu sağlık sorunlarında biri olan sertleşme sorunu, hem psikolojik hem de fizyolojik bir hastalıktır. Erkeğin özgüvenini tamamen yitirmesine neden olan sertleşme sorunu, erkeğin cinsel ilişki sırasında cinsel teması gerçekleştirmek adına gereken sertlik düzeyine ulaşamama durumudur.

Sertleşme sorunu bu sertlik düzeyini sürdürememe şeklinde de görülür. Bu durumda ilaç ve ya jel ile bir kaç tedavi yolu vardır. Ancak mutluluk çubuğu olarak adlandırılan yöntem en kesin yöntemler arasında ilk sıradadır. Bu yöntem bir cerrahi müdahale şeklinde yapılmaktadır. Kısırlık, erken boşalma gibi diğer cinsel hastalıklar mutluluk çubuğu tedavisi kapsamına ya da alanına girmez. Normalde  sertleşme sorunu yaşayan hastalar orgazm olabilir, boşalabilir ve cinsel istekleri de dolayısıyla normaldir. 

NEDEN MUTLULUK ÇUBUĞU

Sertleşme cinsel ilişki için olmasa olmaz bir durumdur. yani sertleşme olmazsa cinsel ilişki gerçekleşemez. Eğer bu durum tedavi edilemez ise çiftler arasında duygusal sorunlar ve ilişkinin geleceği açısından kırılmalar yaşanması kaçınılmaz hale gelir. Bu açılardan bakıldığında en etkili tedavi yöntemi bu konuda önemli bir konudur. Hap tedavileri, ilaç tedavileri ya da sertleştirici jeller çoğu kez geçici çözüm haline gelebiliyor.

Cinsel sorunlar geçici çözümler ile ne kadar daha sizi rahatlatır tartışılır. Ancak mutluluk çubuğu tedavisinin diğer tedavi yöntemlerinde farkı çok etkili bir çözüm olmasıdır. Bu yöntem ile sertleşme sorunu diye bir durum ortadan kalkıyor diyebiliriz. Mutluluk çubuğu tedavisi ameliyat ile gerçekleştirilir.

Öncelikle sertleşme sorununun tedavi edilebilir bir sorun olduğunu bireylerin bilmeleri gerekir. Psikolojik açıdan bu konuda rahat olmakta fayda var. Bireyleri başka düşündüren konu ise mutluluk çubuğu ameliyatı hakkında endişelenmeleri konusudur. Halbuki; mutluluk çubuğu ameliyatı olabildiğince kolay ağrısı sızısı en düşük operasyonlardan biridir. 

MUTLULUK ÇUBUĞU AMELİYATI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Sertleşme sorunu yaşayan birey hap tedavisinden, vakum yöntemlerinden ve enjeksiyon tedavisinden bir fayda alamadığı durumlarda mutluluk çubuğu yöntemi devreye girer. Birey mutluluk çubuğu ameliyatı olmaya karar verdikten sonra mutluluk çubuğu çeşitlerinden birini seçer. Mutluluk çubuğu çeşitleri çap ve uzunluklarına göre 3 çeşittir. 
Devamlı ereksiyon halinde olan malleable adı verilen tek parçalı çubuk
Yarı sert halede olan iki parçalı mutluluk çubuğu
İstenildiği an şişirilebilen üç parçalı mutluluk çubuğudur. Üç parçalı mutluluk çubuğu da kendi içerisinde enine genişleyen ve enine-boyuna genişleyen mutluluk çubuğu olmak üzere 2 çeşittir. 
Bu çeşitlerden birinin seçimi ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra mutluluk çubuğu ameliyatı gerçekleşir. Penisin üzerinde, alt karın bölgesi ve strotum yani testis torbasında bir kesi yolu açılır ve mutluluk çubuğu buralara yerleştirilir. Bu işlem sırasında idrar atılması için geçici bir sonda kullanılır. Bu operasyon sırasında hiç bir doku kaybı olmaz ve kan nakline gerek duyulmaz.1 saat süren ameliyatın sonunda aynı gün içinde taburcu olabilirsiniz. Ortalama 2-4 hafta ağrı, şişlik ve morarma gibi durumlar ile karşılaşmanız gayet doğaldır.

Hekiminizin vereceği ağrı kesiciler sayesinde bu süreci ağrısız atlatacaksınız. 4-6 hafta içerisinde de doktorunuzun onay vermesi durumunda cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Bu süre içinde doktor kontroller çok önemlidir. Hem sağlığınız açısında hem de mutluluk çubuğunu nasıl kullanacağınıza dair bilgi sahibi olma açısından önemlidir. Ameliyat sonrasında eski görüntünüzden hiç bir şey kaybetmezsiniz.

Hasta eskisi gibi cinsel ilişkiden zevk alabilir ve çocuk sahibi olabilir. Ancak mutluluk çubuğundan sertleşme dışında penisin boyunun uzaması gibi bir fonksiyon beklemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 13.3.2021 14:32

İLGİLİ HABERLER