Yaşam
  • 28.9.2013 02:00

Nafaka isterken tazminat ödeyecek!..

Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile Prof.Dr. Murat Öncel boşandı. 4 ay süren evliliğini iki yıl süren davayla sonuçlandıran Öncel'e Çakıralp, 50 bin TL manevi tazminat ödeyecek.

Çakıralp ile Öncel 2011 yılının Haziran ayında evlendi. Çiftin mutlulukları 4 ay sürdü. İstanbul 6. Aile Mahkemesi'ne başvuran Öncel, eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek boşanma davası açtı.

Prof. Öncel, "Hakkımda bir eşcinsel demediği kaldı" dediği Çakıralp'ten 1 milyon TL tazminat talebinde bulundu. Çakıralp ise karşı dava açarak Öncel'den 1 milyon lira maddi, 2 milyon lira manevi olmak üzere 3 milyon lira tazminat ile aylık 50 bin lira nafaka istedi.

'HASTALIĞINI SAKLADI'

Çakıralp, eşinin kendisinden "Marfan sendromu" hastası olduğunu sakladığını öne sürerek, "Böyle bir hastalığının olduğunu evlendikten sonra öğrendim. Hastalık ortaya çıkınca aramızda büyük tartışmalar yaşandı. Evliliğin sona ermesinin en büyük etkeni budur" dedi.

Avukatlarıyla birlikte dünkü duruşmaya  katılan çifte hakim boşanmak isteyip istemediklerini son kez sordu. İkilinin boşanmak istediklerini belirtmesi üzerine, hakim çifti boşadı.

Çakıralp'in söylediği sözlerden dolayı kusurlu olduğunu kaydederek, 50 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Çakıralp'in tazminat ve nafaka talebini de reddetti.

Boşanma davasının ardından 'Kurtuldum' diyen Öncel, "Şahnaz'ın bana söylediği kötü laflardan dolayı, profesör değil dediğinden dolayı mahkeme 50 bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti. Parayı alınca hayır kurumlarına dağıtacağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER