Spor
  • 31.7.2019 12:43

Nainggolan Galatasaray yolunda

 Nainggolan'ın İtalya’dan ayrılması halinde, tercihinin büyük ihtimalle Galatasaray olacağı bildirildi.Sarı-Kırmızılılar bu transferi kiralama formülüyle bitirmeye çalışıyor.

O iddiayı kulüp başkanı yalanladı! Nainggolan...

Orta sahayı Jean Micheal Seri'yle güçlendiren Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncunun partnerini İtalya'da bulmuştu. İnter'de kadroda düşünülmeyen Belçikalı orta saha Radja Nainggolan'ın Galatasaray'ın hedefinde olduğu iddia edilmişti.

Jorge Mendes'den Galatasaray'a flaş talep! Sözleşme fesih... Jorge Mendes'den Galatasaray'a flaş talep! Sözleşme fesih...

Galatasaray'da Nainggolan tamam! İşte maliyeti... Galatasaray'da Nainggolan tamam! İşte maliyeti...

Ertuğrul transferi için yeni görüşme! Ertuğrul transferi için yeni görüşme!

İtalyanlar yazdı! Galatasaray, Nainggolan’ı istiyor... İtalyanlar yazdı! Galatasaray, Nainggolan’ı istiyor...

Kulüp başkanı yalanladı

31 yaşındaki futbolcunun eşi Claudia’nın, kanser tedavisi gördüğü sırada Cagliari’de yaşama isteği nedeniyle, oyuncunun da transfer tercihini bu yönde kullanacağı ileri sürülmüştü.

İtalyan medyasının, Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer alan Nainggolan’ın, kanser tedavisi gören eşinin isteğiyle Cagliari’ye gideceği yönündeki iddia, bizzat kulüp başkanı tarafından yalanlandı.

"Hayal ürünü..."

Bu iddialar Caglari’nin başkanı Tomasso Guilini tarafından bizzat yalanlandı. Haberleri yakından takip ettiğini belirten Guilini, “Eğer ınter’den ayrılıp İtalya’da kalmak isterse, Cagliari’den daha iyi bir yer bulacağını sanmıyorum. Ancak bu haberlerin şu an için hayal ürünü olduğunu söylemeliyim” dedi.

İtalya'dan ayrılırsa..

Üstelik Cagliari’de bir oyuncuya ödenen en yüksek yıllık ücret 1.1 milyon Euro. Fanatik'in haberine göre; Nainggolan’la 4.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlandığı iddia edilmişti. Dolayısıyla bu transfer İtalyan kulübü açısından pek mümkün görünmüyor.

Tecrübeli futbolcunun İtalya’dan ayrılması halinde, tercihinin büyük ihtimalle Galatasaray olacağı da gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar bu transferi kiralama formülüyle bitirmeye çalışıyor.

Güncellenme Tarihi : 31.7.2019 12:46

İLGİLİ HABERLER