Medya
  • 28.5.2004 00:59

NAZLI ILICAK'IN EVİNDEKİ YEMEKTE ÜNLÜ GAZETECİLER DE VARMIŞ!..

NAZLI ILICAK: Farklı gazetelerden gelen kişiler vardı. Öyle Star grubunun satışı gibi konular hiç açılmadı. Zaten TMSF Başkanı gerekli açıklamaları yapıyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri sormadık. Biliniyor zaten.

İŞTE NAZLI ILICAK'IN HABERTÜRK ANA HABER BÜLTENİNDE MURAT ONGUN'A YAPTIĞI AÇIKLAMA:

Zaten Abdüllatif Şener Bey'le Fazilet Partisi'nden bir dostluğumuz vardı. İlgili bürokratları da, hem Ahmet Ertürk'ü hem de Doğan Cansızlar'ı beraberinde getirdi.

Ve gazete arkadaşlar, Ertuğrul Özkök, Rauf Tamer, Selahattin Sadıkoğlu, Murat Birsel, Fatih Altaylı, Can Aksın vardı.

Herkes samimi bir atmosfer içinde konuştu. Basın dünyasındaki bazı sıkıntılar da gündeme geldi. Erol Aksoy operasyonu, bu operasyonun sürüp sürmeyeceği gibi konular da konuşuldu. Sopbet edildi, gündelik mevzulardan konuşuldu. Gayrı resmi bir yemek tarzında cereyan etti.

Farklı gazetelerden gelen kişiler vardı. Öyle Star grubunun satışı gibi konular hiç açılmadı. Zaten TMSF Başkanı gerekli açıklamaları yapıyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri sormadık. Biliniyor zaten.

Soru: Star'ı almak gibi bir düşünceniz var mı?

Ben gazeteciyim. Daha ziyade medya kuruluşu alım satımı gibi işlerle ilgilenmiyorum. Ben Tercüman gazetesiyle ilgileniyorum. O işlerle Mehmet Ali Ilıcak ilgileniyor.

Lanetli yalı gibi laflar çıktı. Her insanın hayatında acı günler olduğu için bunu eve bağlamak doğru değil. Daha evvel barajcı Tahsin Bey o yalıda oturdu, oğullarını kaybettiler. Kemal Ilıcak aldıktan sonra işleri bozuldu. Ama ben yalıdan kaynaklanan bir uğursuzluk olduğunu düşünmüyorum.

O yalıda çok güzel günlerimiz geçti ama hiçbir zaman orada oturmayı düşünmüyorum. Ben ileriye bakıyorum şimdi.

Soru: Erol Aksoy benzeri operasyonlar gelebilir izlenimine kapıldınız mı?

Evet. Borç anlaşması olmazsa bu olacak. Sözleşme imzalayanların şartlara riayet edip etmediklerine bakacaklar. Uzlaşılamayan durumlar olduğu vakit, böyle tedbirler alınabileceğini düşünüyorum.

Bu tip yemekler sürecek. Bizim arkadaşlarımız. Abdüllatif Bey bize teşekkür etti. Ben de hem siyasete girdiğim için, hem de siyasetten iki sene de ayrıldığım için şanslıyım. Ayrıldık, Tercüman gazetesini çıkardık, oğlumla. Benim için şans oldu.

Bu yemeği gayri tabii bir hadise gibi düşünmemek gerek. Tesadüf böyle oldu. Başka arkadaşları da çağırmıştık, ama müsait olmayanlar oldu. Meslekdaşlarımızı zaman zaman biz evimize çağırıp görüşüyoruz. Sıradan bir toplantıydı...

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:17

İLGİLİ HABERLER