Spor
  • 6.6.2014 13:02

NBA yıldızları türkiyede

Bir organizasyon için Türkiye'de bulunan NBA'in efsane oyun kurucularından Tim Hardaway ile New York Knicks'te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kapalı Spor Salonu’nda genç basketbolcularla buluştu. NBA’in yıldızları, organizasyonda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
Basketbolda iyi yerlere gelmek için çok çalışmak gerektiğine vurgu yapan NBA'in efsane oyun kurucularından Tim Hardaway, “Geçtiğimiz yıllar içerisinde Avrupa basketbolunda çok ciddi yükseliş var. Buradaki iki tarzın birbirine yaklaşmasından dolayı NBA’e gelen Avrupa’dan çok başarılı oyuncular var. Türkiye’den de gelen çok başarılı oyuncular var NBA’de. Çok çalışıyor ve tutkuyla oynuyorsanız bu oyunu, basketbol basketboldur” dedi.
Tim Hardaway’in New York Knicks’te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr. ise Enes Kanter ve Ersan İlyasova gibi NBA’de oynayan ve oynadıkları takım üzerinde müthiş etki bırakan basketbolcular olduğunu belirterek, “Avrupa’da ve NBA’de kalite gittikçe yükseliyor. Aynı şekilde oyuncular için de öyle” diye konuştu.
Basın toplantısının ardından Tim Hardaway ve New York Knicks’te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr. basın mensuplarına poz verdiler.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER