Spor
  • 11.9.2021 09:31

Ne Okan Buruk, ne de Çalımbay... Milli Takım için bomba haber

TFF yönetimi, A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için yabancı hoca getirme konusunda fikir birliğine vardı.

2022 Dünya Kupası elemelerinde alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen 69 yaşındaki deneyimli teknik adam ile yollar bugün itibarıyla ayrılmıştı.

Şenol Güneş'in yerine gelecek isim merak konusu olurken Joachim Löw gibi yabancı hocalar da gündeme geldi.

Spor Arena'daki habere göre; ilk maçın 8 Ekim'de oynanacak olmasını göz önünde bulunduran TFF yönetimi, 1 aylık süreyi kullanarak yabancı bir teknik adamla anlaşmanın planlarını yapıyor.

Hamit Altıntop Almanya'da görüşmeleri başlatıyor...

A Milli Takım'da Şenol Güneş sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. TFF’de şu an için ‘Dünya Kupası elemelerinde kalan 4 maç için geçici bir hoca getirme’ formülü ağır basarken Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, önümüzdeki hafta görüşmeleri başlatacak.

A Milli Takım’da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör arayışı başladı. TFF’de şu an için ‘Dünya Kupası elemelerinde kalan 4 maç için geçici bir hoca getirme’ formülü ağır basıyor.

A Milli Futbol Takımı'nda, Dünya Kupası elemelerinde oynanan Hollanda maçı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş'e veda edilirken, yabancı teknik adamla çalışma yönünde fikir birliğine varıldığı öğrenildi.

HAMİT ALTINTOP'DAN ALMANYA ÇIKARMASI

Bu isim büyük olasılıkla yabancı olacak. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek, Joachim Löw ve bazı yabancı teknik adamlarla görüşecek.

YABANCI HOCA KARARI

Alınan bilgiye göre; ilk maçın 8 Ekim'de oynanacak olmasını göz önünde bulunduran TFF yönetimi, 1 aylık süreyi kullanarak yabancı bir teknik adamla anlaşmanın planlarını yapıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 11.9.2021 10:27

İLGİLİ HABERLER