Spor
  • 4.8.2009 00:02

NEİLL'DEN KÖTÜ HABER...

Defansın sağına bir transfer yapması beklenen Galatasaray'ın listesinin üst sıralarında bulunan Lucas Neill'den kötü bir haber geldi. Daha önce West Ham'ın teklifini reddeden ve sarı kırmızılı kulübe çok yakın olduğu belirtilen Avustralyalı futbolcu, İngiliz ekibiyle tekrar görüşme kararı aldı.

Kontratı sezon sonunda sona eren Lucas Neill, Sky Sports News'ın haberine göre bugün West Ham United ile yeni bir sözleşme için görüşecek. Lucas Neill'ın kontratı geçtiğimiz ay sona ermişti ve kontrat yenileme teklifini reddetmişti. Avusturyalı oyuncu ile bir çok Avrupa kulübü ilgilenmişti.

Neill'ın talipleri olmasına rağmen West Ham teknik direktörü Gianfranco Zola, hafta başında 31 yaşındaki oyuncuyla anlaşabileceklerini söylemişti.Salı günü Zola, Lucas Neill'ın kulüple görüştüğünü ve görüşmeler sonrasında Neill'ın en yakın sürede aralarına katılmalarını beklediğini belirtmişti. Zola, Lucas Neill'ın taliplileri olduğunu bildiğini söylerken "En son kendisiyle görüştüğümde ne olursa olsun ilk beni aramasını söylemiştim. Beni aramadığına göre henüz bir yere gitmiyor" dedi.
Galatasaray'ın yanı sıra Avusturyalı oyuncu ile Manchester City de ilgileniyordu. Fakat Neill, West Ham United'da kalacak gibi görünüyor.

Goal.com

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER