Spor
  • 20.10.2020 11:58

Nerde duracağını bilmeyen kaleci Fatih'e büyük tepki

Galatasaray - Alanyaspor maçında şok! Fatih Öztürk 90. dakikada...Galatasaray, Alanyaspor maçında beklemediği bir yenilgi alırken maça damga vuran olay son dakikalarda yaşandı.

Spor Arena

Galatasaray ile Alanyaspor TT Stadı'nda kozlarını paylaşırken sarı kırmızılılar 90+5'te Davidson'un attığı golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla beraber beşinci maçında 7 puanda kaldı.

TERİM ÇOK SİNİRLENDİ 

Transfer döneminde istediği kadroyu oluşturamayan ve yönetime üstü kapalı mesajlar da gönderen Fatih Terim'in son dakikada gelen gol sonrası morali bir hayli bozuldu.

VAR'LAR SAĞLIK TARAMASI GİBİ 

Tecrübeli teknik adam, karşılaşmanın ardından "Açıkçası her hafta eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Tam bir tarafı hallederken beklemediğimiz başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sefer de 10 kişi kalmayla uğraşmaya başladık. İkinci yarı 10 kişi oynamak kolay değil. iyi de ataklar gerçekleştirdik. Gol de attık ama bizim VAR'lar sağlık taraması gibi! Maalesef oyuncumuzun profesyonellik dışı hareketiyle 10 kişi kaldık. Zaten kartlar bize çabuk çıkıyor. Bu seviyede bu hatalar kabul edilemez.." şeklinde bir çıkış yaptı.

BÜYÜK HATA 

Galatasaray'da Muslera'nın yerine Ocak ayına kadar kalenin emanet edildiği Fatih Öztürk ise büyük bir hataya imza attı. Galatasaray taraftarının sabrını taşıran olay ise maçın 90. dakikasında yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi, Babacar’ın frikiğinde çaresiz kaldı. Fatih’in gol öncesindeki görüntüsü sosyal medyayı salladı.

POZİSYON ALDIĞI NOKTA 

Golü yediği köşeyi fazlasıyla açan Fatih Öztürk, gole davetiye çıkarırken Galatasaray 1-0 öndeyken Alanyaspor'un kazandığı frikikte kaleyi koruduğu direğe kadar gelerek pozisyon aldı.

SÜZÜLE SÜZÜLE TOP AĞLARDA 

Senegalli golcü Babacar da bu ikramı geri çevirmeyerek meşin yuvarlağı fazla zorlanmadan filelere gönderdi.Topun süzüle süzüle ağlarla buluştuğu gol sonrası Alanyaspor bir kez daha frikik kazanırken Fatih Öztürk'ün aynı pozisyonu alması Galatasaray taraftarını çileden çıkardı.

VE 90. DAKİKADA BÜYÜK TEPKİ

VE 90. DAKİKADA BÜYÜK TEPKİ

Galatasaray'da Fatih Öztürk'e en büyük tepki maçın 90. dakikasında geldi. Alanyaspor'un baskı kurduğu anlarda topu kontrol eden Fatih Öztürk, yavaş hareketlerde bulundu.Topu kontrol ettikten sonra bir süre yerde bekleyen Fatih Öztürk'e locadan maçı izleyen taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Bu tepkiler yayıncı kuruluştan maçı izleyen taraftarların da kulağına gitti. Sosyal medyada büyük tepkiler oluştu.

ÖNDEYMİŞİZ GİBİ VAKİT GEÇİRİYOR

'ÖNDEYMİŞİZ GİBİ VAKİT GEÇİRİYOR'

Sosyal medyada 'Keşke kale direğine yapışsaydın çok uzak kalmışsın', 'Fatih Öztürk öndeymişiz gibi vakit geçiriyor' şeklinde yorumlar yapıldı.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2020 12:03

İLGİLİ HABERLER