Sağlık
  • 27.1.2020 11:45

Nevşehir'de Çinli turist hastaneye başvurdu

KAYNAK : YENİ AKİT

Nevşehir'de tedirgin eden anlar! Çinli turist hastaneye başvurdu

Nevşehir'de Çinli bir turistin yüksek ateş şikayetiyle hastaneye gitmesi, bölge halkını koronavirüs konusunda tedirgin etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, "İlimizde korona virüs taşıyan bir hasta bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Nevşehir'de yüksek ateş nedeniyle Çinli bir turistin Nevşehir Devlet Hastanesine başvuru yapmasının ardından Sağlık İl Müdürlüğü açıklama yaptı.

Kapadokya'ya tatile gelen Çinli bir turist, bir süre sonra yüksek ateş nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesine başvuru yaptı.

Çinli turistin Devlet Hastanesinde ilk tedavisinin yapılmasının ardından hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Çinli turistten kan alınarak tahlil sonuçları beklenmeye başladı.

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü'nden açıklama

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü ise sosyal medyada çıkan haberler sonrasında ise yazılı bir açıklama yaptı. Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay yaptığı açıklamada, "İlimizde korona virüs taşıyan bir hasta bulunmamaktadır. İlimizin turizm ili olması hasebiyle gerekli her türlü önlemler planlanmıştır. Kamuoyuna önemle duyurulur" denildi.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 10:46

İLGİLİ HABERLER