Medya
  • 18.11.2021 20:48

Nihat Genç Uğur Dündar'ı duman etti.. Sana kıçımızla gülüyoruz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme projesine ve bu projeye karşı sessiz kalan Kemalistlere ateş püsküren Ulusalcı Nihat Genç, Uğur Dündar'ı duman etti..

Uğur Dündar susma cevap ver!

Nihat Genç yazdı...

Sayın Uğur Dündar Bey, sizinle bir alıp veremediğim yok, siz, kendisini Atatürkçü kimliğiyle öne çıkartan bir siyasi şahsiyetsiniz.

Mesela, Türk Ordusu'nu tasfiye edenlerden hesap sormuyor, Türk Milleti'nden özür dilemiyor, aksine, Türk Ordusu'na ve Türk Milleti'ne savaş açan terörist ajan yapılardan özür diliyor!

Buraya bir itirazınız yok mu?

Mesela, Cumhuriyet'e ve Devlete ve Anayasaya ihanet edenlere hesap sormuyor, aksine ihanet edenlerden özür diliyor!

Mesela, çocukları PKK tarafından dağa kaçıranlardan hesap sormuyor, aksine, özür diliyor! Mesela binlerce insanımızı havaya uçuran PKK'dan İŞİD'den ve onları besleyen yapılardan hesap sormuyor, aksine zımnen/dolaylı özür diliyor!

Mesela, Suriye'de milyonlarca müslümanı öldürenlerden hesap sormuyor, aksine, o fetihçi Amerikancı yapılardan ve siyasilerden özür diliyor!

Mesela, sınav sorularını çalıp onlarca yıl milyonlarca çocuğu mağdur edenlerden hesap sormuyor, aksine sınav sorularını çalanlardan özür diliyor!

Mesela, CHP içine sızmış Fetö ve PKK (partisinde kumpaslar/entrikalar çeviren) unsurlardan hesap sormuyor, aksine onlardan özür diliyor!

Mesela, anayasaya rağmen anayasayı delip tarikatları medreseleri meşrulaştıranlardan hesap sormuyor, aksine onlardan özür diliyor!

Özür dilediği kişi olay ve yapıların arkasına indikçe de İngilizlerle Türk Devleti'ne isyan etmiş Seyid Rızalar'dan Davutoğlu'na Kürtçü İslamcı Amerikancı derneklere kadar, Türk Ordusu'yla PKK'yı aynı eşit kategoriye koyan akademisyenlere kadar, devlete millete küfredenlere kadar geniş bir ihanet ağına ulaşıyorsunuz, özür dilemediği ihanet olayı/noktası yok!

Özür dilemediği tek yer, hakkı yenen, altta kalan, yoksul, iradesi gaspedilmiş, kimsesiz, cumhuriyeti, kurumları, hukuku parçalanan Türk Milleti!

Mesela, Cumhuriyet'i inkar ediyor, CHP'nin kuruluş ilkelerini inkar ediyor, ve ağzına bağımsızlık diye tek laf almıyor, ve hatta CHP'nin yapmadığı-etmediği-bulaşmadığı yani faili olmadığı ne varsa (işkenceye uğrayan mahkümların boş kağıdı imzalaması gibi) alayından özür diliyor!

Evet, Uğur Dündar!

Milli bir itibarı milli bir onuru milli bir haysiyeti ve Atatürkçü ya da Cumhuriyetçi bir kimliği olan birinin çok açık bu ihanet belgesine bir itirazı olmalı!

Ama susuyorsunuz.

Ve ama, sorduğumuz her soru, granit egonuza çarpıp geri dönüyor!

Uğur Bey, egonuzu değil size soruyorum!

Sizin egonuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onu kuran CHP'nin varlığından daha değerli değildir!

İçinizde ego'dan başka tepki veren bir başka organ yok mu?

İrade gibi, duygu gibi, beyin gibi, kalp gibi, vicdan gibi, muhakeme gibi, bir yerleri de olmalı, bir yazarın bir insanın bir vatanseverin!

Hiçbir organ cevap vermiyor, sadece granit egonuz cevap veriyor!

Pekala biliyoruz ki bir takım gazeteleri İyi Parti kıskacına almış, bir takım gazeteleri de CHP ve TÜSİAD kıskacına almış, ve tarihi bu belge karşısında çoğunluğu dünkü holding yazar arkadaşlarınız bugün ağzınızı açmaya cesaretiniz edemiyorsunuz!

Egonuz var ama iradeniz yok, bu nasıl bir kimliktir?

Ki, söyleyin Kılıçdaroğlu'na hazır kimlik'lerden özür dilemeye başlamışken bertaraf edilmiş dalgaya alınan ve tırsıp deklare etmeye korktuğunuz kimliklerinizden de özür dilesin?!

Bu ihanet belgesine siz ve arkadaşlarınız ve programınız niçin kullandırılıyor!

Üstelik dünyalığınızı da Allah daha çok versin yapmışsınız, ne TV programına ne yazarlığa bu saatten sonra bu ülkede ihtiyacı olmayan belki de tek kişisisiniz!

Bakın, Uğur Bey, Cüneyt Arkın, kenara çekilmiş, çocukları torunlarına güzel güzel 'kahpe Bizans' hikayeleri anlatıyor!

Yani 80 yaşında Cüneyt Arkın artık torunlarına sadece hikayelerini anlatıyor, çünkü Malkaçoğlu atına binmeye kalksa her halde bir yerlerini kırar!

Ama siz hikaye anlatmakla kalmıyor Malkaçoğlu gibi ben Atatürkçüyüm, Atatürkçülüğüme laf edenin alnını karışlarım diye kahraman pehlivan naralar atıyorsunuz!

İşte bir tarafınızı böyle kırıyorsunuz, geriye insan ve vatansever olarak dişe dokunur ciddiye alınacak başka bir tarafınız kalmıyor!

Geriye peluj oyuncak bebek ya da kartondan aslan ya da arabesk Yeşilçam filmleri kalıyor, şahsiyet diye!

Ve, susarak, ve payanda ve paravan olarak, vatansever, Cumhuriyetçi, Atatürkçü gibi idealist bir kimliği kirletiyor gülünç hale getiriyorsunuz!

Omurganız şahsiyetiniz kırılıyor, alay konusu oluyor, daha beteri, temiz samimi seçmenleri geniş kitleleri iki yüzlülükle pislikleri perdelemekle kandıran aldatan oyalayan ciddiye hiç alınmayacak hale geldiniz!

Ve hala kalkmış ekranda, 'benim Atatürkçülüğüme laf edecek anasının karnından doğmadı' diye Malkaçoğlu narası attığınızda biz de ve tabii .ütümüzle gülüyoruz!

Sayın Uğur Dündar bey, bu ihanet belgesi uluorta açık aleni ortadayken, sen ve gazeten ve çevren kalkıp bize Atatürkçülük masalları anlatmayın!

Cevap vermeyerek susarak tarihlerin affedemeyeceği/unutmayacağı bu ihanet Kahpe Bizans'ın duvarlarına ibreti alem yazılıyor ve tıpkı liberaller gibi kaçacak saklanacak bir delik bulamayacaksınız!

Güncellenme Tarihi : 19.11.2021 23:07

İLGİLİ HABERLER