Spor
  • 5.7.2009 00:05

NİHAT'IN BEŞİKTAŞ'A İMZA ATMAMASININ SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş camiası bir süre önce anlaşmaya varıldığı ve Villareal'den bonservisinin alındığı açıklanan Nihat Kahveci'nin, bugün askeri birliğine teslim olduktan sonra menajeri Murat Kuş'un yaptığı açıklamayı şaşkınlıkla karşıladı.


Siyah-Beyazlı kulüp eski futbolcusu Nihat'ı geçtiğimiz hafta içinde transfer etmiş, milli futbolcu da iki gün önce İstanbul'a gelmişti. Dün Beşiktaş'taki diğer takım arkadaşları ile birlikte sağlık kontrolünden geçen Nihat, bugün Burdur'a gitti ve 58. Piyade Er Alay Komutanlığa 21 gün sürecek bedelli askerlik görevini yapmak üzere teslim oldu.

MİLLİ FUTBOLCUNUN TEMMUZ CELBİNDE ASKERLİK GÖREVİNİ YAPABİLMESİ İÇİN VILLAREAL'İN FUTBOLCUSU OLARAK GÖZÜKMESİ GEREKİYOR

Nihat Kahveci 30 Haziran'da askerlik görevini yapmak için müracaatta bulundu ve Temmuz celbine kabul edildi. Ancak Nihat'ın bugün birliğine teslim olmasının ardından menajeri Murat Kuş'un yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Menajer Kuş, Nihat'ın halen Villareal'in futbolcusu olduğunu açıkladı ve Beşiktaş'ın henüz İspanyol ekibinden milli futbolcunun bonservisini almadığını dile getirdi.

Sabah saatlerinde yaşanan bu gelişme bir çok spekülasyonun doğmasına sebep olurken, konunun aslının Nihat'ın Temmuz celbinde askerlik yapabilmesi için halen Villareal'in futbolcusu olarak gözükmesi gerektiği olduğu ortaya çıktı. Nihat Kahveci'nin dövizle askerlik hizmetini yapabilmesi için yurt dışında 3 yıllık oturma veya çalışma izni ile bulunma süresini doldurmasına rağmen, Temmuz celbinde askerlik hizmetini yapabilmesi için halen yurt dışında çalışıyor olması gerekmesi, durumun bu noktaya gelmesine sebep oldu. Milli futbolcu 21 gün sonra yani 25 Temmuz'da askerlik görevini tamamlayacak ve Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

NİHAT 25 TEMMUZ'DAN İTİBAREN SİYAH BEYAZLI FORMAYI GİYECEK

Villareal ve Beşiktaş kulüpleri arasında Nihat transferi konusunda bir sorun olmadığı öğrenilirken, Nihat vatani hizmetini tamamlamasının ardından Siyah Beyazlı forma için ter dökmeye başlayacak ve transferi resmiyet kazanacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER