Spor
  • 5.7.2009 00:00

NİHAT'IN MENAJERİ'NDEN ŞOK AÇIKLAMA!..

Vatani görevini yapacağı Burdur'a gelen milli futbolcu burada basın mensublarının Beşiktaş'la ilgili sorularını yanıtsız bırakırken; tecrübeli futbolcunun menajeri Murat Kuş, "Nihat halen Villarreal'in futbolcusu. Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş ile anlaşan milli futbolcu Nihat Kahveci, vatani görevini yapacağı Burdur 58. Piyade Er Alay Komutanlığına teslim oldu.

İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen ve Beşiktaş ile anlaşarak dün sağlık kontrolünden geçen Nihat Kahveci, 21 gün yapacağı döviz bedelli askerlik için menajeri Murat Kuş ile birlikte Burdur'a geldi. Burdur 58. Piyade Er Alay Komutanlığına giden Kahveci, buradan askerlik şubesine gönderildi. Kahveci, Burdur Askerlik Şubesi Başkanı Albay İhsan Şanlı'dan askerlikle ilgili evraklarını alarak, 58. Piyade Er Alay Komutanlığı'na teslim oldu.

Beşiktaş ile ilgili sorulara cevap vermeyen Nihat Kahveci, ''Askerlik görevimi yapmak üzere birliğime teslim olmaya geldim. Çok mutlu ve gururluyum'' dedi.

Menajer Murat Kuş da ''Nihat halen Villarreal'in futbolcusu. Askerlikten sonra ne olacağı belli olmaz. Oturulur, konuşulur'' diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER