Gündem
  • 28.5.2006 19:57

NORVEÇLİ VOLEYBOLCULAR : "YAŞADIKLARIMIZ ÇOK EĞLENCELİYDİ"

DUYGU BEKTAŞ - ENGİN KOCABIYIK
ANKARA (İHA) - Avrupa Gençler Voleybol Şampiyonası'na katılmak için Ankara'da düzenlenen elemelere katılan ve bikinileriyle güneşlenirken üzerlerinden askeri bir helikopterin alçak uçuş yapmasıyla gündeme gelen Norveçli bayan voleybolcular yaşadıkları olaydan memnun kaldıklarını belirtti.


Avrupa Gençler Voleybol Şampiyonası'na katılmak için Ankara'da düzenlenen elemelere katılan Norveç Genç Bayan Voleybol Milli Takımı, yaşadıkları olaylarla bir anda gündeme oturdu. Maçlara verilen arada bikinileriyle Gençlik Parkı'na giderek çimlerin üzerinde güneşlenmeye başlayan genç voleybolcular, buradaki tacizkar bakışlardan rahatsız oldu.

Bayan voleybolcular, daha sonra TED Koleji'nin Gölbaşı'nda bulunan tesislerine geçti. Burada bikinileriyle güneşlenmeye devam eden Norveçli bayan voleybolcular, bu sefer de alçak uçuş yapan bir askeri helikopterle karşılaştı.

Yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulunan Norveç Genç Bayan Voleybol Milli Takımı Antrenörü Per Arne Haar, "Sabah kalktığımızda gazetelerin manşetinde kendimizle ilgili haberleri gördük. Bu bizim için çok şaşırtıcı ve aynı zamanda çok eğlenceliydi. Biz Norveç'te bu şekilde güneşlenme olaylarına alışığız. Helikopterin bu şekilde üzerimizde dolaşması çok eğlenceliydi hatta bizim için serinletici bir etki yaptı. Biz yaşadıklarımızdan rahatsızlık duymadık ama bu şekilde bir hareket yapmamamız gerektiğini öğrendik" diye konuştu.

Norveçli voleybolcular Marianne Bore ve Hanna Sansdalen ise yaşadıkları olayın çok eğlenceli bir olay olduğunu ve bu şekilde gündeme gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER